çok çok sevindim yawwwww hayırlı olsun hadiAboooo ???????????? mixx de geçti gümrükten Bıyıklı gümrükcü dayı uyuya kalmış ????????
Kaldı 4
@murcix in büyücü dayısı uykusunda bişiler yapmış bıyıklıya.Aboooo ???????????? mixx de geçti gümrükten Bıyıklı gümrükcü dayı uyuya kalmış ????????
Kaldı 4
???? Harika ????????Aboooo ???????????? mixx de geçti gümrükten Bıyıklı gümrükcü dayı uyuya kalmış ????????
Kaldı 4
???????????????? darısı diğerlerine.Aboooo ???????????? mixx de geçti gümrükten Bıyıklı gümrükcü dayı uyuya kalmış ????????
Kaldı 4
Beni ayikladi... tatile çıktı herhalde hakketti tabi ????Çok teşekkür ederim valla hepinize [emoji3526][emoji3526] bu ali baba beni benden alıo [emoji23][emoji23]
Aspire store ile kanka olduk [emoji1787][emoji1787] ss siyah mix stokta diye mesaj atıo çekil gözlü kardeşim
Haydarın ve büyücünün gücü adınaaaa
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Darısı isteyenlerin de başına.Aboooo ???????????? mixx de geçti gümrükten Bıyıklı gümrükcü dayı uyuya kalmış ????????
Kaldı 4
10 tane açmıştı da baktım tık tık gidiyor bitmeden bir tane de ben aldım. Ama ödemesini yapmadım, 11$ daha pahalı satıyor ama en uygun ben satıyorum diyor, 3f 53$'a satıyor, linkini gönderdim dibi düştü uyanık çinçonun, indirim kovalıyorum ama 2 gündür cevap vermedi daha ????
???? Harika ????????
???????????????? darısı diğerlerine.
Hepinize teşekkür ederim. Darısı Ptt yolu gözleyenlereHayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Darısı isteyenlerin de başına.
Ulkeye girince haberim olsun ????@murcix , @comandante hadi gösterin gücünüzü, kurtarın beni hanımın haydarından ????. Onun haydar'la tek vuruşu, forumu bile sallar yeminle. Hatun kişi şerrinden korkarım ????
Amiiiinnnn inşallah ????Rabbim hepinize sağlık sıhhat bide zero nega 2 nasip etsin inşalah
ooohooooo vuralım kırbacı vuralım kırbacı ben abarttım 2-3 tane clon 1 tane orj sipariş verdim kendimi kobay ilan ettim bakalım arada fark yok ise clon alırız üstad peter a gıcıgım bu aralar boşuna 2 hafta bekletti beni ama fark var ise Orjinal foreverAmiiiinnnn inşallah ????
Bide senin fl gelirse, bende istiyorum banada alalım ????????????
Yolla bana gelsin. Ben hediye paketinde gönderirim sana ????@murcix , @comandante hadi gösterin gücünüzü, kurtarın beni hanımın haydarından ????. Onun haydar'la tek vuruşu, forumu bile sallar yeminle. Hatun kişi şerrinden korkarım ????
Sek zehir yetmez sana. Haydar yatağında zehiri dene birde ????????????ooohooooo vuralım kırbacı vuralım kırbacı ben abarttım 2-3 tane clon 1 tane orj sipariş verdim kendimi kobay ilan ettim bakalım arada fark yok ise clon alırız üstad peter a gıcıgım bu aralar boşuna 2 hafta bekletti beni ama fark var ise Orjinal forever
Ekleme:
Kendimi yılanss gibi hissettim verdim zehiri verdim zehiri
mevzu o degil abi. yasakli urun ve silivri soguktur olayiYolla bana gelsin. Ben hediye paketinde gönderirim sana ????
Orjinal alsak sanki daha iyi gibime geliyor, dvarw 16’dan sonra klonlara pek yanaşamıyorum gibi ????ooohooooo vuralım kırbacı vuralım kırbacı ben abarttım 2-3 tane clon 1 tane orj sipariş verdim kendimi kobay ilan ettim bakalım arada fark yok ise clon alırız üstad peter a gıcıgım bu aralar boşuna 2 hafta bekletti beni ama fark var ise Orjinal forever
Ekleme:
Kendimi yılanss gibi hissettim verdim zehiri verdim zehiri