• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok teşekkür ederim valla hepinize [emoji3526][emoji3526] bu ali baba beni benden alıo [emoji23][emoji23]
Aspire store ile kanka olduk [emoji1787][emoji1787] ss siyah mix stokta diye mesaj atıo çekil gözlü kardeşim
Haydarın ve büyücünün gücü adınaaaa

Aboooo ???????????? mixx de geçti gümrükten :) Bıyıklı gümrükcü dayı uyuya kalmış ????????
Kaldı 4
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Darısı isteyenlerin de başına.
10 tane açmıştı da baktım tık tık gidiyor bitmeden bir tane de ben aldım. Ama ödemesini yapmadım, 11$ daha pahalı satıyor ama en uygun ben satıyorum diyor, 3f 53$'a satıyor, linkini gönderdim dibi düştü uyanık çinçonun, indirim kovalıyorum ama 2 gündür cevap vermedi daha ????

Son düzenleme:
Amiiiinnnn inşallah ????
Bide senin fl gelirse, bende istiyorum banada alalım ????????????
ooohooooo vuralım kırbacı vuralım kırbacı ben abarttım 2-3 tane clon 1 tane orj sipariş verdim kendimi kobay ilan ettim bakalım arada fark yok ise clon alırız üstad peter a gıcıgım bu aralar boşuna 2 hafta bekletti beni :D ama fark var ise Orjinal forever :)
Ekleme:
Kendimi yılanss gibi hissettim verdim zehiri verdim zehiri :D:D

ooohooooo vuralım kırbacı vuralım kırbacı ben abarttım 2-3 tane clon 1 tane orj sipariş verdim kendimi kobay ilan ettim bakalım arada fark yok ise clon alırız üstad peter a gıcıgım bu aralar boşuna 2 hafta bekletti beni :D ama fark var ise Orjinal forever :)
Ekleme:
Sek zehir yetmez sana. Haydar yatağında zehiri dene birde ????????????

Ekleme:
Orjinal alsak sanki daha iyi gibime geliyor, dvarw 16’dan sonra klonlara pek yanaşamıyorum gibi ????

Geri