comandante
Council
Yok len yengeden daha çok korkuyo o. Silivri kurtuluş olur ????????????mevzu o degil abi. yasakli urun ve silivri soguktur olayi
Yok len yengeden daha çok korkuyo o. Silivri kurtuluş olur ????????????mevzu o degil abi. yasakli urun ve silivri soguktur olayi
Tam gözü kararttım hazır 22 deck stoğa girmiş bastım butona ama paypal alt yapısından kredi kartı işlemi yaptığı için alamadım ????????????????ooohooooo vuralım kırbacı vuralım kırbacı ben abarttım 2-3 tane clon 1 tane orj sipariş verdim kendimi kobay ilan ettim bakalım arada fark yok ise clon alırız üstad peter a gıcıgım bu aralar boşuna 2 hafta bekletti beni ama fark var ise Orjinal forever
Ekleme:
Kendimi yılanss gibi hissettim verdim zehiri verdim zehiri
Üstad niyetin var ise yardımcı olayım ama kur can yakıyor şimdiden söylimTam gözü kararttım hazır 22 deck stoğa girmiş bastım butona ama paypal alt yapısından kredi kartı işlemi yaptığı için alamadım ????????????????
???????????????? niyetim varda, o an gözü karartıp bastım. Şuan düşüncelerim beni gıdıklıyor.Üstad niyetin var ise yardımcı olayım ama kur can yakıyor şimdiden söylim
???? anlaştık o zaman.Bence biraz bekle derim şu taktik hala çalışıyormu görmek lazım eğer geçer ise yine deneriz hem fl yi de deneyimlemiş olurum.
Bir den fazla riske girmeyelim forum olarak
Beni götürseler dert etmem, umurunda olmaz. Hatta sevinirim bile, elit insanların hepsi orada. Sabahtan akşama, memleketi kurtar dur ama benim yüzümden onu götürürlerse ...işte o zaman biterim. Onun birşey yapmasına gerek yok ki, ben kahrımdan ölürüm. Yanlışlıkla sağ kalırsamda, 40 katır mı 40 satır mı olur ???? iki ucu b..kl.. değnek.Yok len yengeden daha çok korkuyo o. Silivri kurtuluş olur ????????????
eneee ben şimdi ayıktım. sen yengenin adına istemiştin dimi. aboooo o kötü olmuş bak yaww .Beni götürseler dert etmem, umurunda olmaz. Hatta sevinirim bile, elit insanların hepsi orada. Sabahtan akşama, memleketi kurtar dur ama benim yüzümden onu götürürlerse ...işte o zaman biterim. Onun birşey yapmasına gerek yok ki, ben kahrımdan ölürüm. Yanlışlıkla sağ kalırsamda, 40 katır mı 40 satır mı olur ???? iki ucu b..kl.. değnek.
Hayırlısıyla gelseydi, daha da almam birşey.
Sorma komutanım başımıza gelenleri. Bugün eşim neden hala kargoya vermedin diye mesaj atmış Maria store'a. Gerizekalı çinçon onu bulamadım, pod mod vereyim yerine demiş ???? . Hatunda siparişi, temin edilemiyor gerekçesini seçerek iptal etmiş. Dükkanda iptal talebini iotal etmiş. Utanmadan neden kısmı "temin edilemiyor" seçtiği için iptal ettim, bunu kabul edemem demiş. İptal nedeni olarak., "Kendi isteğimle vazgeçtim" veya "Diğer" seçmezsen hemen onaylamam, paranı geç alırsın hatta süreyi uzatırım, çok beklersin sonra para iadesini demiş hatuna. Babababa..... bana bu yamuğu yapsa neyse de, benim hatun çok hatalı hedef . Beni tehdit mi ediyorsunuz falan deyip gazlamış satıcıyı. Sonra istediği şekilde giriş yapıp, iptal onayını almış. Ardından önce müşteri hizmetlerine sonra da AE etik komitesine dükkanı şikayet etmiş. Tabi ekran görüntülerini eklemiş. Hem olmayan ürünü satıyor, paramı kullanıyor, hemde iptal gerekçesi için beni tehdit ediyor. AE olarak buna izin verecek misiniz diye sormuş. O dükkan kapanana kadar uğraşırım ben bununla diyor. Beni Allah korudu galibaeneee ben şimdi ayıktım. sen yengenin adına istemiştin dimi. aboooo o kötü olmuş bak yaww .
neyse kalbini ferah tut, geçicek o. bıyıklı dayı tatile neyin gitmiş diyolar
@murcix senin merlin bi el atsın kardeşimin kargoya. yetmezse @sihirbaz dan da yardım iste. ????
geçsinde kurtulsun yengenin şerrinden. yoksa telef olcak kaybedicez @Dwarkelf üstadı
Şu an çok net anladım üstat neden 3.5 kıvamında olduğunu ????????????Sorma komutanım başımıza gelenleri. Bugün eşim neden hala kargoya vermedin diye mesaj atmış Maria store'a. Gerizekalı çinçon onu bulamadım, pod mod vereyim yerine demiş ???? . Hatunda siparişi, temin edilemiyor gerekçesini seçerek iptal etmiş. Dükkanda iptal talebini iotal etmiş. Utanmadan neden kısmı "temin edilemiyor" seçtiği için iptal ettim, bunu kabul edemem demiş. İptal nedeni olarak., "Kendi isteğimle vazgeçtim" veya "Diğer" seçmezsen hemen onaylamam, paranı geç alırsın hatta süreyi uzatırım, çok beklersin sonra para iadesini demiş hatuna. Babababa..... bana bu yamuğu yapsa neyse de, benim hatun çok hatalı hedef . Beni tehdit mi ediyorsunuz falan deyip gazlamış satıcıyı. Sonra istediği şekilde giriş yapıp, iptal onayını almış. Ardından önce müşteri hizmetlerine sonra da AE etik komitesine dükkanı şikayet etmiş. Tabi ekran görüntülerini eklemiş. Hem olmayan ürünü satıyor, paramı kullanıyor, hemde iptal gerekçesi için beni tehdit ediyor. AE olarak buna izin verecek misiniz diye sormuş. O dükkan kapanana kadar uğraşırım ben bununla diyor. Beni Allah korudu galiba
Sonuç, modsuz kaldım. Tc-Titanium u idare eder, hafif, bütçe dostu önerilerinize açığım.
aferin yenge kızıma yaaa. hayran kaldım. lütfen tebriklerimi ilet kendisine.Sorma komutanım başımıza gelenleri. Bugün eşim neden hala kargoya vermedin diye mesaj atmış Maria store'a. Gerizekalı çinçon onu bulamadım, pod mod vereyim yerine demiş ???? . Hatunda siparişi, temin edilemiyor gerekçesini seçerek iptal etmiş. Dükkanda iptal talebini iotal etmiş. Utanmadan neden kısmı "temin edilemiyor" seçtiği için iptal ettim, bunu kabul edemem demiş. İptal nedeni olarak., "Kendi isteğimle vazgeçtim" veya "Diğer" seçmezsen hemen onaylamam, paranı geç alırsın hatta süreyi uzatırım, çok beklersin sonra para iadesini demiş hatuna. Babababa..... bana bu yamuğu yapsa neyse de, benim hatun çok hatalı hedef . Beni tehdit mi ediyorsunuz falan deyip gazlamış satıcıyı. Sonra istediği şekilde giriş yapıp, iptal onayını almış. Ardından önce müşteri hizmetlerine sonra da AE etik komitesine dükkanı şikayet etmiş. Tabi ekran görüntülerini eklemiş. Hem olmayan ürünü satıyor, paramı kullanıyor, hemde iptal gerekçesi için beni tehdit ediyor. AE olarak buna izin verecek misiniz diye sormuş. O dükkan kapanana kadar uğraşırım ben bununla diyor. Beni Allah korudu galiba
Sonuç, modsuz kaldım. Tc-Titanium u idare eder, hafif, bütçe dostu önerilerinize açığım.
Valla 3,5'u geçtim, alimallah 5.5 attırır isterse. O dükkandan da hediye modu bile alırdı da, muhtemelen aklına gelmedi. Çok sinirlenmiş Maria'nın tavrına. AE'de muhtemelen hak verir ona. Şu her pakete vergi zımbırtısı çıkana kadar platin üyeydi . Bir yıldır alışveriş yapmıyor, anca altın üyeye düşmüş.Şu an çok net anladım üstat neden 3.5 kıvamında olduğunu ????????????
Bravo yengeye, bu işi hediye moda kadar götürürdü iptal etmeyip Ali ile görüşseydi belki de ????
Mod önerisi olarak kangurumsu swag2 öneririm, sanırım bulunması da kolay olur. Ben Fev'i kanguruda değil swag2 de kullanıyorum hafiflik avantajını kullanarak. TC harika diyemem ama iyi.
@Elvis te sıfır swag vardı satmadıysa görüş onunla bi istersenValla 3,5'u geçtim, alimallah 5.5 attırır isterse. O dükkandan da hediye modu bile alırdı da, muhtemelen aklına gelmedi. Çok sinirlenmiş Maria'nın tavrına. AE'de muhtemelen hak verir ona. Şu her pakete vergi zımbırtısı çıkana kadar platin üyeydi . Bir yıldır alışveriş yapmıyor, anca altın üyeye düşmüş.
Tedarikçilerde de podmod'dan başka birşey yok. 24'ünde ali'de indirim varmış ama TR gönderimi yapan dükkan kalmamış. Dovpo odin mini 780'e, dovpo odin 100 600'e düşüyor ama rakam riske etmek için yüksek geldi bana. Olmazsa swag vs bakacağım artık.
Evet ya insan bazen sinirle durumu avantaja çevirmeyi kaçırıyor, sağlık olsun.Valla 3,5'u geçtim, alimallah 5.5 attırır isterse. O dükkandan da hediye modu bile alırdı da, muhtemelen aklına gelmedi. Çok sinirlenmiş Maria'nın tavrına. AE'de muhtemelen hak verir ona. Şu her pakete vergi zımbırtısı çıkana kadar platin üyeydi . Bir yıldır alışveriş yapmıyor, anca altın üyeye düşmüş.
Tedarikçilerde de podmod'dan başka birşey yok. 24'ünde ali'de indirim varmış ama TR gönderimi yapan dükkan kalmamış. Dovpo odin mini 780'e, dovpo odin 100 600'e düşüyor ama rakam riske etmek için yüksek geldi bana. Olmazsa swag vs bakacağım artık.
Sağolasınız komutanım, ilettim kendisine. O da size hürmetlerini ve desteğiniz için teşekkürlerini iletiyor .aferin yenge kızıma yaaa. hayran kaldım. lütfen tebriklerimi ilet kendisine.
Atatürk'ün Türk kadını nasıl olurmuş göstermiş çinçona. ????????
göğsüm kabardı valla yaww. özellikle söyle lütfen
sende kaşınma otur oturduğun yerde
Sağolasınız komutanım, ilettim kendisine. O da size hürmetlerini ve desteğiniz için teşekkürlerini iletiyor .
Damarına basılmazsa çok iyidir benim hatun ama damarına basarlarsa feci uğraşır. Hatta ölümüne uğraşır ☠
Bu arada, sizinle yaşıt olabiliriz, biz 50'yi deviriyoruz bu sene.
O kadardan gıdım bile olmaz komutanım . Biz daha çok genciz, kendini yaşlı hissedenler düşünsünbi gıdım öndeyim sizden 56 bitti yenge diye düzelteyim öyleyse
O kadardan gıdım bile olmaz komutanım . Biz daha çok genciz, kendini yaşlı hissedenler düşünsün