• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
grilerinki ss görünüyor resimlerinde. :cool:
@Gabamarul a cumartesi gel hallaedelim didim de şimdi düşününce geliş gidiş 50 TL mixx kapak 25 TL :unsure: :unsure: :unsure:
hocam boya kalitesi nasıl , boyası narin mi ?
asmodus ve sx mx claslarda boya hemen atıyordu
Sizde sanırım gri vardı
@Gabamarul hocamdada siyah ağırlıklı renk vardı yanlış hatırlamıyorsam
biraz gaddar kullanıyorum.kolay cizilecek bişey olunca da kıyıp evden çıkarmıyorum

Sizde sanırım gri vardı
biraz gaddar kullanıyorum.kolay cizilecek bişey olunca da kıyıp evden çıkarmıyorum

bende full siyah olanı var. boyası gayet kaliteli duruyor. 15 gündür elimden hiç düşmedi. en ufak bir boya sıkıntısı görmedim şimdilik.
tahminime göre elektrostatik boyama yapmışlar.
illaki ufak tefek aşınmalar olacak zamanla. ama bayağı geç olacağını tahmin ediyorum.
bende sakar bir adamım. gaddar kullannırım
ayrıca kedi kopekte var evde sıksık sehpadan falan düşer modlarım
kıyamam bişey olacak diye pahallı bi mod almaya.
ama bu mod zor beğenen beni bile kendine hayran bıraktı. onu diyebilirim üstadım :)
18350 ile kullanılabilmeside ayrı bir avantaj. ateşlemesi çok güzel

ilk fırsatta full ss olanınıdan da temin etmeyi düşünüyorum. karışık olanına pek ısınamadım
umarım yeterince fikir verebilmişimdir :)
bu arada postun geçmiş mesajlarında mixx yapım videosu vardı . onu izlemediyseniz bi seyredin :)

IMG_20200822_220454.jpg

Son düzenleme:
Sizde sanırım gri vardı
bende karışık renk var. boya kalitesi güzel, yani bir ay kadar oldu heralde, her gün kullanıyorum ve henüz boya atması veya çizilme yaşamadım. çantada taşıyorum modu ama metal bir şey değmiyor genelde. metal değse çizer muhtemelen.

bende full siyah olanı var. boyası gayet kaliteli duruyor. 15 gündür elimden hiç düşmedi. en ufak bir boya sıkıntısı görmedim şimdilik.
tahminime göre elektrostatik boyama yapmışlar.
illaki ufak tefek aşınmalar olacak zamanla. ama bayağı geç olacağını tahmin ediyorum.
bende sakar bir adamım. gaddar kullannırım
ayrıca kedi kopekte var evde sıksık sehpadan falan düşer modlarım
kıyamam bişey olacak diye pahallı bi mod almaya.
ama bu mod zor beğenen beni bile kendine hayran bıraktı. onu diyebilirim üstadım :)
18350 ile kullanılabilmeside ayrı bir avantaj. ateşlemesi çok güzel

ilk fırsatta full ss olanınıdan da temin etmeyi düşünüyorum. karışık olanına pek ısınamadım
umarım yeterince fikir verebilmişimdir :)
bu arada postun geçmiş mesajlarında mixx yapım videosu vardı . onu izlemediyseniz bi seyredin :)

Ekli dosyayı görüntüle 45439
Saol hocam tam cevap olmuş.Aklımdan geçen çoğu soruların cevaplari var :)
@Gabamarul Teşekkürler hocam . Bozuk para ister , istemez temas edebilir.Ayni cebe girebilir.Kilifi sanırım şuan yok

Son düzenleme:
Saol hocam tam cevap olmuş.Aklımdan geçen çoğu soruların cevaplari var :)
@Gabamarul Teşekkürler hocam . Bozuk para ister , istemez temas edebilir.Ayni cebe girebilir.Kilifi sanırım şuan yok
kılıfla bi esprisi kalmaz sbs modun :D ama deri kılıf yapanlara modu yollarsan uygun bir kılıf kesip dikerler. easy için yaptıran gördüm. çap falan genişliyor, mod yarım ekmek köfte gibi duruyor elde.

bende karışık renk var. boya kalitesi güzel, yani bir ay kadar oldu heralde, her gün kullanıyorum ve henüz boya atması veya çizilme yaşamadım. çantada taşıyorum modu ama metal bir şey değmiyor genelde. metal değse çizer muhtemelen.
ben picolu setupla da, bozuk parayla da aynı cebe koydum. şimdilik sıkıntı yok.
öyle çıtkırıldım bi mod değil üstat ;)
Abiler,O evliya çelebinin dağ bisikletli versiyonu,bozuk para değilde cepte çakı fln bile olabilir:)

Ali'deki aspire Official Store'da sağlam indirim var. Aspire Mixx mod'u 50$'a aldım. Nasıl derseniz anlatayım efenim. Önce resmi paylaşayım:
mixx.jpg
Her şeyi dolar üzerinden anlatacağım. Biraz arap saçı bir muhabbet o yüzden baştan uyarayım. Şimdi mod 63,99$, kargosu 1.05$. 64 jeton harcayarak 1.28$ indirim yapıyor. Mağazada her 15$'lık siparişte 2$ Aliexpress Select Kuponu veriyor. Mod 60$ üzeri olduğundan bu kuponlardan 4 tane alıp kullandım (ücretsiz). Daha sonra uygulamada Coupon Pals diye bir oyun var. İşte arap saçı muhabbeti burada başlıyor. Bu oyunu oynuyorsunuz, hızlıca dokunmaca şekli 15sn falan sürüyor, size ne kadar iyi oynadığınıza bağlı olarak 4-5$'a kadar para veriyor, oyunu oynadıktan sonra maksimum 3 arkadaşınızı davet edebiliyorsunuz, ister link kopyalayın ister whatsapp ile ister mail ile atın, bu kişilerin kazandıkları kadar miktar size de geliyor, tabi sizin linki tıklayarak ve uygulama üzerinden oynamaları lazım. Bir kaç kişiye yaptırdım ama mırın kırın yapan çok oldu diye ben de şipşak çakma maillerle yan hesaplar açarak yaptım ama 1 cihazda 3 hesaba kadar izin var, uygulamanın ön belleğini silip uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim bir kaç kere daha yaptım ama Ali dayı çakozladı yan hesapları geçici banladı (mail onayı ve telefon onayı olmadan açmıyor o hesapları çok da önemli değil zaten bir daha kullanmayacağım). Neyse, ilk 11$ kupon aldım ama 77$ ve üzeri alışverişlerde kullanılabiliyor, dedim 77$ çok, sadece mod alacağım. Oyunu 12 saatte bir tekrar oynayıp arkadaşlarını yine davet edebiliyorsunuz. Bir daha yaptım. 50-60$ civarı harcayacağım için mantıken 8-9$ civarında tutturayım dedim ama bir türlü istediğim olmadı. 9$ tutturdum 80$ harcama istedi, 8$ tutturdum 73$ harcama istedi, aşırı tutarsız, mantıksız ve istediğimden fazla miktarlar çıktı hep, en son 5$ denedim 45$ harcama istedi, öff sıkıldım dedim tamam bunu yapayım. Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz 5,13$'lık AliExpress Coupon indirimi oyundan gelen kupondur. Daha da kasmak isteyen bu modu 50$ altına alması gayet mümkün. Mağazanın verdiği her 15$'lık siparişte 2$ kupon muhabbeti 29 Ağustos saat sabah 10'a kadar sürüyor. Satıcı her gün azaldıkça bir kaç tane stok giriyor, taktik galiba. Satıcıyı 10 gündür indirim yap diye sık boğaz ettim en sonunda yaptı. Şimdi de 'vay be fiyat gayet uygun oldu bir tane de full siyahından mı alsam acep, hem belki biri geçmez, al sen al al' diye kendimi gazlamaya çalışıyorum ????

Cok fazla zorlamayin, ihtiyar yoruluyor. demedi deme sihirli asa en sonunda haydara donusebilir ????‍♂️ :devilish:
O zaman şöyle tam keyifli anında araya sıkıştırıp 'yahu ihtiyar şu bizim kargosu gelsin diye ilk okuyup üflediğin arkadaş mod aldı bir tane, Allahsen son bir kere daha şöyle sağlam üfülde de sıkıntı çıkmasın' desen de ben de rahatlasam. Geldikten sonra asasıyla istediği kadar vursun çıt çıkarmam, pinky sözü ????????

45ec5b248f760d3401466c28a1363ecf.jpg

O okuyup üflenen arkidiş benim [emoji23][emoji3526] mod hoşdur güzeldir.
Ama köşeleri elime takılıyor birazcıcıksta agırdır kendisi
Ambitions a göre elde daha kaliteli hissi var geçmişte kullandığımdan biliyorum. Orası burası çok oynamıyor.
Boya kaliteside iyi üzeceğini pek sanmıyorum
Ama gel gelelim bir dico degil :)
Ben artık anladım ben dicodesciyimm :)

45ec5b248f760d3401466c28a1363ecf.jpg

O okuyup üflenen arkidiş benim [emoji23][emoji3526] mod hoşdur güzeldir.
Ama köşeleri elime takılıyor birazcıcıksta agırdır kendisi
Ambitions a göre elde daha kaliteli hissi var geçmişte kullandığımdan biliyorum. Orası burası çok oynamıyor.
Boya kaliteside iyi üzeceğini pek sanmıyorum
Ama gel gelelim bir dico degil :)
Ben artık anladım ben dicodesciyimm :)
Ben biliyordum seni kesmeyeceğini üstadım ????

Geri