mantıkla ulaştığım tek sonuç, pil tüpüne 21700 darth vader shrink yapmış ve tüpün yuvaya giren kısımlarını kesmiş olduAynı forumdan (fr) yine,
Ekli dosyayı görüntüle 45605
Mümkün ???? Henüz alamadığım için hazıra konmayı planlıyordum —siz düşünün yani nasıl yapıldığını! ????????mantıkla ulaştığım tek sonuç, pil tüpüne 21700 darth vader shrink yapmış ve tüpün yuvaya giren kısımlarını kesmiş oldu
resim çok net değil. fligranda gelince zorlaştı ama şurada pil tüpündeki yivlerin izini gördüm.Aynı forumdan (fr) yine,
Ekli dosyayı görüntüle 45605
Gomutanıma hayırlı olsunöm lütfen
haydaaaaaarrrrrrr, nerdesin. tatile mi ciktin. lutfen geri doooon tullaaaayyyyyGomutanıma hayırlı olsun
Sünger Bop'la vurdum kafama. sayılırmı ???? ???? ???? ????haydaaaaaarrrrrrr, nerdesin. tatile mi ciktin. lutfen geri doooon tullaaaayyyyy
Teşekkürler! Not edildi hemen ????resim çok net değil. fligranda gelince zorlaştı ama şurada pil tüpündeki yivlerin izini gördüm.
tüpe kaplama yapılmış
Ekli dosyayı görüntüle 45606
@CnrSngl ’yi etiketleyeyim, beni aşar bu konu ???? Sourcemore’da renkler listelendi, daha benim vapeshop’a gelecek de alacağım????
Ben direkt 21700 pil takmış sandım ama galiba dediğiniz gibi pil tüpüne 21650-21700 piller için shrink geçirmiş gibi görünüyor.resim çok net değil. fligranda gelince zorlaştı ama şurada pil tüpündeki yivlerin izini gördüm.
tüpe kaplama yapılmış
Ekli dosyayı görüntüle 45606
shrink siparisi vereyimBen direkt 21700 pil takmış sandım ama galiba dediğiniz gibi pil tüpüne 21650-21700 piller için shrink geçirmiş gibi görünüyor.
Mixx modu olan ve elinde shrink olan denese de görsek ????
Bende varda Mod emanetBen direkt 21700 pil takmış sandım ama galiba dediğiniz gibi pil tüpüne 21650-21700 piller için shrink geçirmiş gibi görünüyor.
Mixx modu olan ve elinde shrink olan denese de görsek ????
shrink hediyeli olacak galiba o emanetBende varda Mod emanet
Tüpü shirinkle kaplamıştırMümkün ???? Henüz alamadığım için hazıra konmayı planlıyordum —siz düşünün yani nasıl yapıldığını! ????????