murcix
Council
onsuz olmazsende serçeyi kullanma o zaman
onsuz olmazsende serçeyi kullanma o zaman
Fev alırken bonkör davrandık ama üçüncü sbsyi henüz bulamadık techmod satışa çıksa da alsakEkli dosyayı görüntüle 46265
Bir soru daha sorayım üstad size ne clonu acaba bunlar ? Bir adet tr gümrügünde(coolvape ürün almayın bu adamdan) takıldı 1 adet çin (sxk) gümrüğünde takıldıda bir daha şansımı deneyeyim diyorum.Fev alırken bonkör davrandık ama üçüncü sbsyi henüz bulamadık techmod satışa çıksa da alsakEkli dosyayı görüntüle 46265
biri sxk diğerleri yftk, sxknın yazıları orijinale daha yakın (silik görüntülü yani) yftknın hava pinleri daha güzel dişlere sahip, sxknın oringleri bi tık daha iyi ama ben hakan akaydan oring seti aldığım için hepsini değiştirdim zaten.Bir soru daha sorayım üstad size ne clonu acaba bunlar ? Bir adet tr gümrügünde(coolvape ürün almayın bu adamdan) takıldı 1 adet çin (sxk) gümrüğünde takıldıda bir daha şansımı deneyeyim diyorum.
Gördüğümde dedim 'ah uleyn şu modu keşke daha uyguna çıkarsalardı ne olurdu'. Yine 120$ beklerken, linke bir tıkladım 50$ civarlarında ???? Ben şok!!! 120$ fiyat politikası tutmadı demek ki dedim ama belli ki bu başka bir üretici. Ambition Easy Box Mod ile aynı çip denmiş. Ali'ye düşse hiç beklemem hemen yapıştırırım bir tane, belki de iki... ????
iyilreşmişsin bakıyom. gözler "fıldır fıldır" konumuna geçmiş yine ???? ????Gördüğümde dedim 'ah uleyn şu modu keşke daha uyguna çıkarsalardı ne olurdu'. Yine 120$ beklerken, linke bir tıkladım 50$ civarlarında ???? Ben şok!!! 120$ fiyat politikası tutmadı demek ki dedim ama belli ki bu başka bir üretici. Ambition Easy Box Mod ile aynı çip denmiş. Ali'ye düşse hiç beklemem hemen yapıştırırım bir tane, belki de iki... ????
Tahmin ettim! Etiketleyecektim bir de????Sürpriz olsun dedim o fiyat!????Gördüğümde dedim 'ah uleyn şu modu keşke daha uyguna çıkarsalardı ne olurdu'. Yine 120$ beklerken, linke bir tıkladım 50$ civarlarında ???? Ben şok!!! 120$ fiyat politikası tutmadı demek ki dedim ama belli ki bu başka bir üretici. Ambition Easy Box Mod ile aynı çip denmiş. Ali'ye düşse hiç beklemem hemen yapıştırırım bir tane, belki de iki... ????
Aynen komutan iyileştim. Sana bir öm atayım ben, zamanı geldi ????iyilreşmişsin bakıyom. gözler "fıldır fıldır" konumuna geçmiş yine ???? ????
Çok iyi bir sürpriz oldu hocam. Çocuklar gibi şenlendim valla ????Tahmin ettim! Etiketleyecektim bir de????Sürpriz olsun dedim o fiyat!????
Aynen komutan iyileştim. Sana bir öm atayım ben, zamanı geldi ????
Çok iyi bir sürpriz oldu hocam. Çocuklar gibi şenlendim valla ????
Ben bunu radar'dan çıkarmıştım yahu, şimdi tepeye çıktı ???? Ali'ye gelse de alsam ????
Haydara gerek yok abim. Gel sen şöyle, bak burada Dvarw tankı var. Hayır hayır kesinlikle rüşvet değil ????çok çabuk haydarlık hale gelmişsin
Paylaşımınız için teşekkür ederim.Sizin sayenizde çok güzel ürünleri tanıyabiliyoruz.Bugüne kadar Pico'mun yerine geçecek bir side by side mod bulamamıştım.Aspire Mixx ve Easy Side'ın boyutları, Pico'nun yerini alacak ölçülerde değillerdi benim için.Ama bu ürün gerçekten aradığım şey.İhitiyaç duymadığım sürece alışveriş yapmasamda, uzun zaman sonra ilk kez bir modum peşine düşeceğim gibi duruyor.