Konu boş kalmıştı, ama dönüş muteşem ????
Abim etiketi farkedememisim, kusuruma bakma.
Bu aralar merlin dede - gumrukcu dayi arasinda sikintilar var. Buyufix falan lazim ????
Valla Mixx modu 3 hafta önce aldım ama ödemesini 1 hafta kadar geciktirdim. Ona mı atarlandı nedir 2 hafta oldu hala 'Item Ready For Shipment' olarak duruyor. Merlin dede el atması lazım belli ???? ????Bu aralar merlin dede - gumrukcu dayi arasinda sikintilar var. Buyufix falan lazim ????
Merlin dede formsuz gibi, yani aslında gümrükçü dayı işi yavaşlatıyor. Asa ile dürtse nafile gibi. ????Valla Mixx modu 3 hafta önce aldım ama ödemesini 1 hafta kadar geciktirdim. Ona mı atarlandı nedir 2 hafta oldu hala 'Item Ready For Shipment' olarak duruyor. Merlin dede el atması lazım belli ???? ????
sende serçeyi kullanma o zamanMixx herseyiyle guzel bir mod. cok kaliteli bir hissiyati var ki zaten kaliteli boyasi, malzemesi, isciligi.
benim icin 2 handikapi var.
birincisi agirligi (aslinda cok agir degil ama benim aliskanligim icin agir. kiyaslamali tartim fotolari var @comandante abimde. )
ikincisi keskin alt kenarlari. Surekli ayni pozisyonda tasininca serce parmagi yoruyor/acitiyor.