• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sevdim Mixx’i???? Pil kapağı tasarımı/şekli, ve çok hafif sallanan ateşleme tuşu dışında bir şey bulamadım eksi hanesi için???? İşin teknik boyutu beni aşar yine de, verimlilik, hız, vs., gibi konular.

Dicodes’un pil kapağı uyumlu galiba bu arada: Kullandım, ama pil olayı beni korkuttuğu için vazgeçtim sürekli kullanımdan.????

Mixx herseyiyle guzel bir mod. cok kaliteli bir hissiyati var ki zaten kaliteli :) boyasi, malzemesi, isciligi.
benim icin 2 handikapi var.
birincisi agirligi (aslinda cok agir degil ama benim aliskanligim icin agir. kiyaslamali tartim fotolari var @comandante abimde. )
ikincisi keskin alt kenarlari. Surekli ayni pozisyonda tasininca serce parmagi yoruyor/acitiyor.

Mixx herseyiyle guzel bir mod. cok kaliteli bir hissiyati var ki zaten kaliteli :) boyasi, malzemesi, isciligi.
benim icin 2 handikapi var.
birincisi agirligi (aslinda cok agir degil ama benim aliskanligim icin agir. kiyaslamali tartim fotolari var @comandante abimde. )
ikincisi keskin alt kenarlari. Surekli ayni pozisyonda tasininca serce parmagi yoruyor/acitiyor.
sende serçeyi kullanma o zaman :D :D :D :D :D :D

Geri