• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merlin dede nerede @murcix hocam?????‍♂️ Ona acil ulaşmamız lazım, zira şuan ona çok ihtiyaç var. Benim Mixx mod gümrüğe girdi. Avalon aşkına bir spell atsın ???? nevri dönsüz pis bıyıklı gümrükçü dayının da benim mod arada kaynayıp geçsin ???? ????

hadi dede sira sende bak, hadi hadi

X-ray e hukmeden, kem gozlu dayilarin gecmisine inen ????‍♂️ huzurlarinizda :LOL:

Supbox’ı eklemiştim sepete oradan, son anda vazgeçtim biraz daha bekleyeyim bakayım deyip vazgeçtim —ve bu çıktı şimdi???? Buna dayanamam gibi????
supbox sistem olarak guzel, billet box turevi gibi geliyor bana. kaldi ki zaten ato sistemleri ile uyumlu. bana gore biraz kaba ama yakindan gormek lazim tabi.

dezavantaj olarak soyle dusunuyorum ki; cok parca toplatir o sistem bize :)
hali hazirda geldigi tank hazir bobinli. rba ayri satiliyor. celik tup ile geliyor her rengi ve siyah sevenler bir de tup almak zorunda. yani iki dakikada tum seti almis olduk :)

en iyisi almamak ????????????

sevilecek bi tarafı yokmuş @#ff0000 . yuva yıkar bu ???? ???? ????
Fikir çok iyi ???????? Fiyat yüksekmiş????
supbox sistem olarak guzel, billet box turevi gibi geliyor bana. kaldi ki zaten ato sistemleri ile uyumlu. bana gore biraz kaba ama yakindan gormek lazim tabi.

dezavantaj olarak soyle dusunuyorum ki; cok parca toplatir o sistem bize :)
hali hazirda geldigi tank hazir bobinli. rba ayri satiliyor. celik tup ile geliyor her rengi ve siyah sevenler bir de tup almak zorunda. yani iki dakikada tum seti almis olduk :)

en iyisi almamak ????????????
SXK kısmı —kalite kontrol işi—korkutuyor beni????‍♂️ DNA kısmını biraz pazarlama olayı olarak alıyorum ben, biraz furya olayı gibi düşünüyorum.

elimdeki fazlalıklardan kurtulursam ve full black bulabilirsem ciddi düşünebilirim. ;)
o işlemeleri taklit etmek çok kolay :D
Siyah/SS olanını istedim ben ????: Siyah drip-tip ve SS atomizer uyumlu olabiliyor mod’a diye.

Daha gelir bence bu kanguru (SBS) olayının devamı. Bi’ 2x700 de çıksa fena olmaz —kule gibi atomizerler için gerekli????

Katılıyorum hocam, birden parladı SBS modelleri daha ABS plastikten olanları vesaire gelecektir tasarım tüketilene kadar :D.
İki-üç yeni üründen bahsedilebiliyordu en son????‍♂️ Bir de çıktı denen, ama listelenmeyenler var galiba. Talep yaratmaları lazım tabii biraz daha????

vay yere bakan yürek yakan vayyyy. hemencikte almış çaktırmadan . uyanık seniiii. haydar yetişemiyo sana tabi rahat rahat oynuyon ???? ???? ????
Almadım henüz???? Çin’den alışverişi kapattığım için stok ve kargo süresi takip ediyorum arada sırada, email atıp rahatsız ediyorum şu geliyor mu diye????

Geri