• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar modum geldi.( Easy Side mod). Setup boyunu kısaltıyor. Ama herkesi mutlu eder mi bilmem :) 1cm daha aşağıda olsa benim için efsane olurmuş. Ateşlemesi benim için iyi. Aşağıya elimdeki ufak modlar ile kıyaslama yapabilmesi adına fotoğraf koyuyorum.
Son olarak arkadaşlar 1cm daha kısasi var mı atomizer takma yeri. Setupu ufaltmak için.
Ekli dosyayı görüntüle 58533Ekli dosyayı görüntüle 58534Ekli dosyayı görüntüle 58535

Gule gule kullan ustat

İşin şakası bir yana, hangi atomizer olursa olsun bir iki ufak dokunuşla çok güzel olabiliyor. Oring değiştirmek bazen şart olabiliyor yenide olsa. Tabiki klon atomizeler için geçerli bu dediğim. Yada bir parça teflon bant harikalar yaratabiliyor. Ben uğraşıyorum ve çekmecede duran atomizerim henüz yok. ????

İşin şakası bir yana, hangi atomizer olursa olsun bir iki ufak dokunuşla çok güzel olabiliyor. Oring değiştirmek bazen şart olabiliyor yenide olsa. Tabiki klon atomizeler için geçerli bu dediğim. Yada bir parça teflon bant harikalar yaratabiliyor. Ben uğraşıyorum ve çekmecede duran atomizerim henüz yok. ????

Evet cekmecede duran atomizeri bende sevmem, calismasi lazim, ona uygun likiti ve sarimi bulmak icin cabalarim ki bu durumun boyle olmasi lazim. Genelde milletimiz kendi mevcut sarimini 2 3 defa uyguluyor ve kenara atiyor. Ben inanir misiniz 2 yildir spica + helix icin bakiniyorum farkli sarimlarina :)

İyi aksamlar,
Haziran gibi Almanyadan gelecek akrabaya sbs mod siparisi vereceğim. Hanıma brunhilde, kendime kizoku istedim ama ateşleme ve sağlamlık konusunda arada kaldim. En fazla bütçe mod başına 55€. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi aksamlar,
Haziran gibi Almanyadan gelecek akrabaya sbs mod siparisi vereceğim. Hanıma brunhilde, kendime kizoku istedim ama ateşleme ve sağlamlık konusunda arada kaldim. En fazla bütçe mod başına 55€. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Paramour SBS de olabilir. 21700 pil seçeneği de var. Çin menşeli bir yerden oradaki adrese gönderim yaptırabilirsiniz.

Üstad sxk supbox nasıldır. Paramour SBS büyük geldi gözüme bunu görünce. Atomizer etrafındaki çerçeveyi çıkarıp kullanabiliyormuyuz. Aklımda bir sürü soru. Tavsiye edermisiniz veya bu olmasın şu olsun diyeceğiniz başka bir SBS mod ????
Pek ergonomik sayılmaz. Fiyatı $80-90’dan $25-30 bandına indiği için almıştım. Çip konusunu hakkında ise en ufak bir fikrim yok. ????‍♂️ Atomizer etrafındaki çerçeve çıkabiliyor; bir de, bu şekilde kullanırken estetik olması için ek bir aksesuar da satılıyor sanırım.

Paramour bende yok, fakat daha ergonomik gözüküyor Supbox’a kıyasla. @murcix daha net değerlendirir Supbox mod’u öteki mod’larla birlikte düşünerek.

Supbox henuz gelmedi ama paramour dahil diger SBS modlardan cok daha kaba gorundugu asikar. belki hippo ile ayni cussede olabilir.
supbox fikren BB bridge ve boro icin fakat firma universal zihniyetinde coklu kullanim icin moduler bir cihaz yapmis. o nedenle kaba olmasi normal.

Pek ergonomik sayılmaz. Fiyatı $80-90’dan $25-30 bandına indiği için almıştım. Çip konusunu hakkında ise en ufak bir fikrim yok. ????‍♂️ Atomizer etrafındaki çerçeve çıkabiliyor; bir de, bu şekilde kullanırken estetik olması için ek bir aksesuar da satılıyor sanırım.

Paramour bende yok, fakat daha ergonomik gözüküyor Supbox’a kıyasla. @murcix daha net değerlendirir Supbox mod’u öteki mod’larla birlikte düşünerek.
Fasttech'te 30₺ fiyatı var. Çerçevesiz daha hoş kullanılır gibi . Aparatı almak şart değil anladığım kadarı ile .

Geri