• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
az gec kaldim kusura bakmayin atlamisim ????
@comandante fiyat konusunda dikkat cekmis ki cok hakli. zaten uygun da almissiniz.
acikcasi hangi modeli alacaginizi bilmiyorum ama bende ki frosted black. her yeri ayri sallanir halde. tus takimi, pil tupu gibi.
bu acidan cok guven vermese de cip performansi gayet guzel. TC kullanmadim tercih de etmem. watt modu gayet verimli.

maalesef kisitli piyasada umulan degil, bulunan aliniyor. keyifle kullanirsiniz umarim
Çok teşekkür ederim hocam sizdeki renk. Aynen @comandante hocamın önerdiği ilk iki mod paramour mechlyfe, stratum balance merakım olmuştu kısmet bunaymis. SBS moda giriş gibi olur en kötü :)

az gec kaldim kusura bakmayin atlamisim ????
@comandante fiyat konusunda dikkat cekmis ki cok hakli. zaten uygun da almissiniz.
acikcasi hangi modeli alacaginizi bilmiyorum ama bende ki frosted black. her yeri ayri sallanir halde. tus takimi, pil tupu gibi.
bu acidan cok guven vermese de cip performansi gayet guzel. TC kullanmadim tercih de etmem. watt modu gayet verimli.

maalesef kisitli piyasada umulan degil, bulunan aliniyor. keyifle kullanirsiniz umarim
tuşlara çok bişey yapamayız ama pil tüpünü şeffaf silikon çift taraflı bant ile sabitleseniz olmaz mı?

@pantera hocam
fikir degistirip yeniden bir degisiklik yaparim diye bir mudahale yapmadim fakat standart hali bile oynak. yani ust direkler bile saglikli kavramamis. sadece alttan baski icin sert sungerimsi birsey koymuslar.
soyle soyleyeyim; belki basiniza gelmistir.
misal modu masadan alirken atodan tutup aldigimda sanki atoyu tam sikmamisim 1-2 tur gevsek kalmis gibi bir hissiyat vardir ya. pil tupu o hissiyati veriyor.
modu kesmeden once foto almistim. gecme sistem calismislar tupu ve tolerans uygun degil bana gore.

d83a9449-e2fd-47a9-8273-a435f898f108.jpg31860fd9-18e3-4363-a00e-668defb70198.jpg

@pantera hocam
fikir degistirip yeniden bir degisiklik yaparim diye bir mudahale yapmadim fakat standart hali bile oynak. yani ust direkler bile saglikli kavramamis. sadece alttan baski icin sert sungerimsi birsey koymuslar.
soyle soyleyeyim; belki basiniza gelmistir.
misal modu masadan alirken atodan tutup aldigimda sanki atoyu tam sikmamisim 1-2 tur gevsek kalmis gibi bir hissiyat vardir ya. pil tupu o hissiyati veriyor.
modu kesmeden once foto almistim. gecme sistem calismislar tupu ve tolerans uygun degil bana gore.

Ekli dosyayı görüntüle 58509Ekli dosyayı görüntüle 58510
anladım üstat ortada yapısal bir sorun var
resmini attığım sandalye altı keçesi ve belki biraz silikon takviyesi ile çözüme kavuşur bence
birde geçmeli olan yere teflon bant sarılabilir diye düşündüm sağlıklı kavrar ama çok yapmamak lazım geri sökmesi zor olur hatta imkansız bile olabilir
öm atıp anlatıcaktım ama okuyan olursa bir fikir olur veya geliştirir diye düşündüm
(mesela aegis x modu olup arada kapanma sorunu olan, devrilme vs sonrası modu kapanan varsa sorun pil kapağında, metal aparatı sökün uygun kalınlıkta silikon bantı yapıştırın ben öyle çözdüm)
pek severim böyle işleri

Ekli dosyalar

• IMG_2022-03-10-21-49-45-115.jpg
    IMG_2022-03-10-21-49-45-115.jpg
    36.1 KB · Görüntüleme: 15
Çok fazla üstüne düşmedim şimdilik. Bir ara düşündüm alt desteği arttırmayı fakat vida karşılıkları da plastik. Baskı yapıp çatlama ihtimalini düşünüp vazgeçtim. Bir daha açıp değişiklik yapacak olursam daha detaylı bakarım.

üstat yumuşak keçe destekle ciddi sorun yaşanmaz bence ama risk almak da mantıklı değil
bu arada resim çektim aegis x'in ilgili yerini (beyazlıklar var çünkü bant inatçı çıktı, yarın bide silikon çift taraflı ile denicem)
sarı metal iletkeni çıkardım cımbızla sonra altına çift taraflı bant çektim, eskiden cepteyken koşunca masada devrilince felan kapanırdı kerata şimdi 7 şiddetindeki deprem simule ettim bişey olmuyor:)
sizin için keçeyi ele aldım, gayet yumoş bir yapısı var vida karşılığını kırması zor ancak risk almamak adına muji pamuk bile konulabilir diyorum sorun 1mm destekse:)

Ekli dosyalar

• IMG_2022-03-11-00-29-38-341.jpg
    IMG_2022-03-11-00-29-38-341.jpg
    26.8 KB · Görüntüleme: 15
Fena fikir değil! ???????? Anket reklamı konusunda güzel iş çıkarmıştı, @Epek ‘i de etiketleyeyim bu konu için. ????

Nedense bildirim gelmedi ve şansa gordum.

Reklam ve destekte her zaman varim. Sbs modlara cok isinamamis biri olarak , yinede alip denemeyi dusunuyorum belki ön yargilarimi yikarim umuduyla ama karar vemedim henuz.

Ama @Uzi Mods yaparsa , ön kosulsuz alirim ve hype , reklam her turlu yaparim. Nolcak, en fazla bir Kayfun almam ama bir @Uzi Mods Sbs alirim ???? ????

Ramazan hocam bak isin ciddiyetine bak, senin modun icin Kayfun feda ediyorum Tarih yazmaz bunu ben diyim.

Ha bak Allah var GOmuTAN GOchipV2 icinde feda ederim ???? dimi @comandante

Nolcak, en fazla bir Kayfun almam ama bir @
Uzi Mods
Uzi Mods Sbs alirim ???? ????
Nofun oldu şimdi! ???????? Kayfunsuz olmaz!????

deneyelim mi dersin?
kayfundan nerde bulucaz da deniycez?
Şöyle al dene diyecek; @comandante abim gibi ultrasonicete temizleyip sıfırmış gibi gönderip; denetecek buhardaş bulmak zor bu devirde
:unsure::unsure:

Bir öm kadar uzaginizdayim, hangisini istersen prime, prime dlc, v3 mini, lite 19. Sirkelerle temizleme islemide yaparim ;)

Dlc de sadece biraz aroma yorumlamasi farki gordum dipnot olarak ekleyim ;)

Bu arada prime i daha yeni her yerini parcalayip, oringlere varana kadar degistim 3 yildan sonra, daha bir guzel oldu sıpa, uzatma kitide vardir ????

Bir öm kadar uzaginizdayim, hangisini istersen prime, prime dlc, v3 mini, lite 19. Sirkelerle temizleme islemide yaparim ;)

Dlc de sadece biraz aroma yorumlamasi farki gordum dipnot olarak ekleyim ;)

Bu arada prime i daha yeni her yerini parcalayip, oringlere varana kadar degistim 3 yildan sonra, daha bir guzel oldu sıpa, uzatma kitide vardir ????

bana da bi prime hediye edersin artık :D

Canin sagolsun agam, at adresi yollayam ;)

Ama #kayfun4ever ve #kiymetlimisss hastagi adi altinda haftada en az 2 tank kullanip, gunluk anlik atacan , ön şartımiz budur ???? ????

hediye edip prime dan vazgeçiyon bunu yaparsam ölemi diyon.
amannn fıldır fıldır dönerim ben merak etme ???? ???? ????
günde 3 difa sallarım bi yerimden kıymetlimisss diye ????

hediye edip prime dan vazgeçiyon bunu yaparsam ölemi diyon.
amannn fıldır fıldır dönerim ben merak etme ???? ???? ????
günde 3 difa sallarım bi yerimden kıymetlimisss diye ????
Primeler beylik düzü tarafına doğru yön değiştirir ise .eralar da hava akımı nedeni ile Bakırköye doğru yol alırmı dersiniz..ben de pışpışlarım onları kaz tüyü ceketlerin içinde ???? ???? ????

Geri