• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hediye edip prime dan vazgeçiyon bunu yaparsam ölemi diyon.
amannn fıldır fıldır dönerim ben merak etme ???? ???? ????
günde 3 difa sallarım bi yerimden kıymetlimisss diye ????

Simdi kiymet verdigimiz bir buyugumuz istemis, tamamen saf ve temiz duygularimizla verelim dedik, simdi bir metal parcasi icin seni mi uzelim dedik, ama agamizin sinsi planlari varmis ben napam simdi ???? :cry:

Merhaba arkadaşlar modum geldi.( Easy Side mod). Setup boyunu kısaltıyor. Ama herkesi mutlu eder mi bilmem :) 1cm daha aşağıda olsa benim için efsane olurmuş. Ateşlemesi benim için iyi. Aşağıya elimdeki ufak modlar ile kıyaslama yapabilmesi adına fotoğraf koyuyorum.
Son olarak arkadaşlar 1cm daha kısasi var mı atomizer takma yeri. Setupu ufaltmak için.
IMG_20220312_165100.jpgIMG_20220312_165210.jpgIMG_20220312_165317.jpg

Merhaba arkadaşlar modum geldi.( Easy Side mod). Setup boyunu kısaltıyor. Ama herkesi mutlu eder mi bilmem :) 1cm daha aşağıda olsa benim için efsane olurmuş. Ateşlemesi benim için iyi. Aşağıya elimdeki ufak modlar ile kıyaslama yapabilmesi adına fotoğraf koyuyorum.
Son olarak arkadaşlar 1cm daha kısasi var mı atomizer takma yeri. Setupu ufaltmak için.
Ekli dosyayı görüntüle 58533Ekli dosyayı görüntüle 58534Ekli dosyayı görüntüle 58535
güzel günlerde kullan. daha kısası stratum balance ve digiflavor z1 ;)

Geri