• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beğendinmi ? beğenmedinmi ?
Nbase 12mg, %100 VG, alt afc (0.8mm) şu anda. İyi komutanım. ????‍♂️ Nikotin iletimi belirgin, net ve stabil. Nikotin tahrişi yok. %100 VG için şeker tadı görmezden gelebileceğim kadar. Bu kullanımda buhar dokusu hakkında da biraz fikir veriyor.

İki (yapıcı) eleştirim olurdu (alt) afc konusunda sadece. Yazarım bunları da büyük ihtimalle.

İlk olarak elde oturuşu güzel. Tuşa basmak için eziyet çekmiyorsun. Pil performansını beğendim. Benim şansıma mi yoksa uzun kullanım sonrası aralara toz tortu dolması???? mi bilmiyorum ama pil tüpü salanmiyor. Tuş salanması mevcut ama çok rahatsız edicek bir boyutta değil. Koyduğum yerden modu aldığımda tuş sallanma sesi gelmiyor. Elinle sallamam lazım gelsin diye :) benim için sorun değil lost vape therion dna166 modum vardı ateşleme tuşu daha fazla sallanıyordu :)
Ateslemesine gelicek olursa stabil. Ama birden pat diye ateslemiyor. Yihilerde soft modda iciyormusum gibi. Yihi veya vo chip tarzların ateslemesini seven alışan performansını yeterli bulmayabilir. Ekran ışığı uzun evet ama beni çok rahatsız etmedi, hatta hoşumada gitti karanlıkta masanın üstüne koyunca Altan modu güzel aydınlatıyor estetik açıdan güzel. Masada denge problemide yok. Sevmediğim tek yanı şeffaf olduğu için pil tüpünün geçtiği şeffaf plastiğin altı toz, toprak birikiyor olması. Pil tüpü kolay çıkartılabilir olsaymis efsane olurmuş çıkartıp temizlerdik. Ama lehim sokememiz lazım pil tüpünü çıkartıp temizlemek için oda uzmanlık istiyor beni aşacak konular. Son olarak satarmisin deseler stratum balance(aynı chip set var) modu kullanıp elde oturuşuna bakmadığım sürece satmam :) Ufak hafif bir sbs modum olsun diyenler için tavsiye ederim uygun fiyata bulunursa.
IMG_20220318_141111.jpg

begenmenize sevindim, sallanti olmamasina ayrica sevindim. gule gule kullanin

Sevmediğim tek yanı şeffaf olduğu için pil tüpünün geçtiği şeffaf plastiğin altı toz, toprak birikiyor olması.

lehim sokmeden az da olsa kablo uzunluklari kadar yani disari cikabiliyor. belki gozunuze cok kotu gorunecek kadar kirlendiginde en azindan ulasabileceginiz kisimlari temizlersiniz.

fotoda gorunuyor

Geri