Kanthal
Council
Farkındayım da işte… ???? Tanıdık vasıtasıyla alışveriş yapanlar olabiliyor diye ekledim.Tr ye gonderim yok ki [emoji1787]
Farkındayım da işte… ???? Tanıdık vasıtasıyla alışveriş yapanlar olabiliyor diye ekledim.Tr ye gonderim yok ki [emoji1787]
Site guvenilir mi ?Farkındayım da işte… ???? Tanıdık vasıtasıyla alışveriş yapanlar olabiliyor diye ekledim.
Site guvenilir mi ?
Kullanmadım hiç burayı. ???? Komutanım yeşil ışık yakmışsa güvenilirdir sanırım.????Site guvenilir mi ?
Ihtiyar 3fvape ile karıştırdı galiba. Ben de hiç kullanmadım bu siteyi ve bakayım bir neler var falan diye üye oldum. Üyelik doğrulama gibi bir mail bile gelmedi.
Netten araştırmadım güvenilirliğini; fakat Paypal kullansalar test edebilirdim belki. ????Fiyat cok dusuk olunca insana şüphe dusmuyor degil, arastirmak lazim
@ElvisBu dovpo college dna 60 i kangru severler az bir yorumlasa, chip tamam sanirim, hemde ubs girisi var. Mod nasil ama ?
Haydi klavyenize kuvvet
GRUS ????Mod biraz ağır gelmisti bana 143gr di sanirim dert etmiyorsanız sıkıntı yok , biraz tombul , dikkatli kullansanız da boya atabilir yapısı var elde tutuş hissiyatı güzel ele tam oturuyor
not: kullanipta en hızlı boya atan mod paramour