• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20220412-173538.jpg

Merhaba arkadaşlar,
Büyük ihtimalle bu mod hakkında çok yorum vardır ama bende bir iki kelam edeyim dedim.
Aspire mixx mod takasla elime geçti 2-3gun kullanıp satarım dedim takas ederken. Mod görünüş olarak çok kaba geliyordu. Elimdeki Easy Side ile karşılaştırınca ebatları aynı olduğunu fark ettim. :) stratum balance (klon) modum olsa yanında ne kadar kaba duruyor daha güzel yorum yapabilirdim @Elvis ;)
Kullanmaya başladim ilk olarak volt modu muhteşem benim için 10watt mi 12watt mi derdine son ayarla voltu bir daha eşleşme tuşlarla mis. Ekran karartma olayida efsane hem gereksiz enerji tüketimini düşürüyor bundan dolayı pil performansı artıyor. Ramazan dolayısıyla ile tam söyleyemesemde pil performansı artı. Benim gibi insanlar için güzel mod bir kere ayarla sonra kullan gitsin pil bittiğinde pili değiştir yola devam et. Satmaktan caydim mod oldu kendisi. easy Side satayım diye göz öldürüyorum sonra diyorum stratum balance (klon) mu varda satiyon çayıyorum:)
IMG_20220425_212820.jpg

@Namca abi mod 21700 oldugu icin digerlerinden biraz tombul.
ebatlarina gore agirligi cok iyi. agir diyemem yani.
ekran buyuk, parlakligi iyi, menu cok basit ve kullanisli.
4200mah molicel ile 10watt ortalamayla 1000 puf kullaniliyor.
malzeme kalitesi hissiyati ust duzey degil ama herhangi bir falso yok. deformasyon olasiligi da dusuk gibi.

@Namca abi mod 21700 oldugu icin digerlerinden biraz tombul.
ebatlarina gore agirligi cok iyi. agir diyemem yani.
ekran buyuk, parlakligi iyi, menu cok basit ve kullanisli.
4200mah molicel ile 10watt ortalamayla 1000 puf kullaniliyor.
malzeme kalitesi hissiyati ust duzey degil ama herhangi bir falso yok. deformasyon olasiligi da dusuk gibi.
Teşekkürler .hobi niyetine 34 dolar çok uygun bir fiyat var ,ağaç bir gövde yapmaya çok uygun gibi gözüküyor.:)

Geri