Hayırlı olsun güle güle kullan, görüntü 10 numara , ateşleme 5 para etmez,İnşaAllah sen seversin
Ateşleme nasıl 5 para etmez? ????
Bana göre çakma DNA chipten (stratum balance, mixx, Easyside) sevo chipten hatta dna75 ten güzel ateşliyor ????
Hocam 3-4 senedir aktif olarak sl class kullanıyorum, 2-3 ay önce uygun fiyata arızalı vt inbox dna 75 aldım tamir ettirdim squonk sistemini iptal ettim evde masaüstü modu olarak kullanıyorum. Sl, vtinbox bu 2 modun 11 watta verdiği lezzeti converter veremiyor maalesef. Hatta lostvape thelema solo da dolapta sıfır duruyor onunda ateşlemesini hiç beğenmedim.
Sonunda orucumu bozduracaksınız.3 yıldan fazla bir süredir SBS kullanmaktayım.
Şu an elimde (toplamda 10 adet) Aspire Mixx, Digiflavor Z1. Kizoku Techmod, Stratum Balance, Mechlyfe Paramour SBS var.
Çok sakar ve özensiz bir kullanıcıyımdır.
İçlerinde en sağlamı kesinlikle Mixx.
Hem ateşleme hemde sağlamlık konularında tek geçerim.
Not : Kişisel gözlemimdir, tavsiye değildir.
Daha once belirtmistim sanirim: mixx ateslemesini en begendigim sbs idi. @comandante abimde denemistim bir kac model. Komsuda melih dogan 1250 liraya satiyor. Telegram kullanici adi:
@Melih_dogan1
@vez
sende namluda bekleyen mermi gibisin üstat yawww ???? ???? ????Sonunda orucumu bozduracaksınız.
en eskisi tesla üstat kalanlarının en eskisi 2 yıl önce çıktı 1,5 yıl önce geldi ülkeye ????.birinci dünya harbinden kalmalar
peki madem konusu var ben de bilgililere sorayım. şuan piyasadan 2. elini alabileceğim hem fiyat olarak üzmeyecek hem de ortalama bir performans verecek kanguru mod öneriniz var mı? teşekkür ederim.
İkinci elde pek yoktur ama denk gelirseniz Vapefly Brunhilde bence ucuz SBS modlar içerisinde en alınabilir olanı.Sonunda orucumu bozduracaksınız.