• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlgilenenler için faydalı olabilir ve popüler bir ürün olduğu için, Converter yorumlarını buraya da ekliyorum,
Ekli dosyayı görüntüle 60520
????Büyük sözü dinlerim ama kendimi durduramadım @BigEagle
Hayırlı olsun güle güle kullan, görüntü 10 numara , ateşleme 5 para etmez,İnşaAllah sen seversin
Ateşleme nasıl 5 para etmez? ????
Bana göre çakma DNA chipten (stratum balance, mixx, Easyside) sevo chipten hatta dna75 ten güzel ateşliyor ????
Hocam 3-4 senedir aktif olarak sl class kullanıyorum, 2-3 ay önce uygun fiyata arızalı vt inbox dna 75 aldım tamir ettirdim squonk sistemini iptal ettim evde masaüstü modu olarak kullanıyorum. Sl, vtinbox bu 2 modun 11 watta verdiği lezzeti converter veremiyor maalesef. Hatta lostvape thelema solo da dolapta sıfır duruyor onunda ateşlemesini hiç beğenmedim.

Vandy Vape Pulse AIO.5

1660668583404.png1660668615739.png

1660668633708.png1660668642748.png

1660668678315.png1660668687444.png

1660668702622.png

Boyutlar: 97.5 / 87.3, damla tipi olmadan x 55.7 x 28,4mm
Ağırlık: 141g Kasa
malzemesi: plastik
Güç kaynağı: 1 x 18650 / 20700 / 21700
Chipset: Vandy chip
Kartuş kapasitesi: 5.0 / 3.7ml
Buharlaştırıcı direnci: VVC bobini, RBA POD, Boro tankı
Güç:5 - 80W Pik
akım: 32A
Çalışma modu: VW, TC (NI200, SS, TI), VV, BYPASS, Smart
Desteklenen direnç: 0,05 - 3,0Ω
Koruma: düşük / yüksek direnç, aşırı ısınma, kısa devre, aşırı şarj / aşırı deşarj
Konnektör tipi : manyetik olmayan
Ekran / diyagonal: monokrom
Şarj portu / akımı: Tip-C, şarj akımı 1A

Fiyat 53 / 72.74 $ (fasttech.com)

iki versiyon standart ve rbalı.

1660668888755.png

Hafif ve Full paket denemedim rba sı aromayı güzel veriyormuş.....

Ortalığı karıştır kaç...Yakalanma.......

peki madem konusu var ben de bilgililere sorayım. şuan piyasadan 2. elini alabileceğim hem fiyat olarak üzmeyecek hem de ortalama bir performans verecek kanguru mod öneriniz var mı? teşekkür ederim.

@vez Mixx fena değil bence. Biraz ağır bir mod olmasına soru işareti konulabilir belki.

Hem Türkiye fiyatlarına hem de mod’ların performansına hakim arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verebilirler tabii. ????‍♂️

3 yıldan fazla bir süredir SBS kullanmaktayım.
Şu an elimde (toplamda 10 adet) Aspire Mixx, Digiflavor Z1. Kizoku Techmod, Stratum Balance, Mechlyfe Paramour SBS var.
Çok sakar ve özensiz bir kullanıcıyımdır.
İçlerinde en sağlamı kesinlikle Mixx.
Hem ateşleme hemde sağlamlık konularında tek geçerim.

Not : Kişisel gözlemimdir, tavsiye değildir. ;)

3 yıldan fazla bir süredir SBS kullanmaktayım.
Şu an elimde (toplamda 10 adet) Aspire Mixx, Digiflavor Z1. Kizoku Techmod, Stratum Balance, Mechlyfe Paramour SBS var.
Çok sakar ve özensiz bir kullanıcıyımdır.
İçlerinde en sağlamı kesinlikle Mixx.
Hem ateşleme hemde sağlamlık konularında tek geçerim.

Not : Kişisel gözlemimdir, tavsiye değildir. ;)
Sonunda orucumu bozduracaksınız.:)

@comandante Bakalım sağ salim gidip gelirsek.gardrobu komple değiştireceğim.atolar komple gidecek.modlarım çok iyi kırık dökük ama teslaya bayılıyorum.Grus evde şömine niyetine kullanılıyor.İPV de fena çıkmadı ateşlemesi iyi ve dayanıklı gibi..
Murat toplantı ayarliyacakti sözüm ona ses seda çıkmadı biz de nimetlerden yararlanma şansından mahrum olduk.????????????

peki madem konusu var ben de bilgililere sorayım. şuan piyasadan 2. elini alabileceğim hem fiyat olarak üzmeyecek hem de ortalama bir performans verecek kanguru mod öneriniz var mı? teşekkür ederim.
Sonunda orucumu bozduracaksınız.:)
İkinci elde pek yoktur ama denk gelirseniz Vapefly Brunhilde bence ucuz SBS modlar içerisinde en alınabilir olanı.

Niye derseniz:
- stealth modu mevcut, benim için çok önemli.
- 21700 ve 18650 destekliyor.
- kutudan iki adet shim çıkıyor böylece atomizerin öne bakmasını istediğiniz tarafta kalmasını sağlayabilirsiniz.
- kaliteli işçilik ve malzeme

Geri