• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diktatörlere boyun eğenler ile işim olmaz diyorum telegramda satış yapabiliyorsa buraya da gelip iki kelam edebilmeli ,ha ben menfatimden vaz geçemem üç kuruş fazla satış yapmak işime geliyor bu neden ile baskılara boyun eğer , istenenlere harfiyen uyarım diyenlr ile işim olmaz diyorum sadece ...:)
abi haklılık payın var tabi ki ama pazaryeri satıcılar için önemli. o yüzden Sirius mods pazar yerini iyi çalışmıştı. Bence tabi.

Benim sözüm.Pazar yeri nedeni ile dükkanının anahtarını iki zibidiye teslim edilmesi .orada satamazsin yanlız bende satacaksin. insanlar ile yanlız burada iletişim kurabilirsin.bana para vereceksin.tehditlerine boyun eğilmesi.Bütün bunlara boyun eğmeyen dik duran insanlar bitti tükendi mi.Aksine aslanlar gibi dimdik ayakta duruyorlar. ????
Neyse bu konular derin.insanları boş yere meşgul etmeyelim.????

Bütün bunlara boyun eğmeyen dik duran insanlar bitti tükendi mi.Aksine aslanlar gibi dimdik ayakta duruyorlar. ????

bizim toplum olarak organize olmakta sikintimiz var artik. dayatilanlari kabul eder hale geldik iyice. tekil dik duruslar eskiden klavuz olurdu, simdi ise enayilik. ozellikle de bu konular para olunca.
"su ayagini buradan ceksin de ben yerleseyim" zihniyeti hakim ????‍♂️

bizim toplum olarak organize olmakta sikintimiz var artik. dayatilanlari kabul eder hale geldik iyice. tekil dik duruslar eskiden klavuz olurdu, simdi ise enayilik. ozellikle de bu konular para olunca.
"su ayagini buradan ceksin de ben yerleseyim" zihniyeti hakim ????‍♂️
Katılmıyorum. Toplumun organize olma yetisi çok gelişmiş, koyun sürüsü gibi güdülmeye hazır -ki güdülüyorlar-. Bahsettiğin tekil dik duruşu sergileyenleri susturmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Geri