Yeni kucuk olan mi anlamadim tam. Ama microdaki ciple uretmedikleri surece benden gecer not alamazlar ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 61471
Ekli dosyayı görüntüle 61472
Ekli dosyayı görüntüle 61473
(DP/DE)
Sales start has not yet been determined. probably at the end of October
Weight: 160g without battery
Total height: 83.6
Width: 50.5
VD up to max 25.2
Power 80 watts
USB-C charging port
Display 0.66" OLED
2-button operation
Normal olani zaten 299 euro fiyatindaydi@GaziHazar 21700 bu. Forumda €339 gibi bir fiyatın bahsi geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Severek kullanmadigim urun cok durmuyor ????????Aldigin her haltin fani oluyon sen de heee ????
Chip felan iyide çok kaba ya sbs dediğin zaman görsellikte istiyor insan micro bile karizma duruyor bunun yanında
Biraz bana da kaba geldi. Fiyatı da butik işlere yaklaşmış. ????Chip felan iyide çok kaba ya sbs dediğin zaman görsellikte istiyor insan micro bile karizma duruyor bunun yanında
vapefly sbs i gormedim ama en sanirim en kibar 21700 paramour olabilirBiraz bana da kaba geldi. Fiyatı da butik işlere yaklaşmış. ????
Mümkün. Dicodes etiket çalışmış biraz sanki. ????vapefly sbs i gormedim ama en sanirim en kibar 21700 paramour olabilir
eldeki duruşu o işlemeleri felan şahanevapefly sbs i gormedim ama en sanirim en kibar 21700 paramour olabilir
gorunumu guzel, ben sadece boyutsal yaklastim. fazla tombik geldigi icin almak istemedim ki paramouru bile 18650 kullaniyorum ben ????eldeki duruşu o işlemeleri felan şahane
hanımdan izin alabilirsem bir tane edinirim
biraz sevimli kedi suratı felan çalışayım çizmeli kedi filmindeki gibi
Hummingbird e benzettimOrijinaline ulaşamadım?!????
Teşekkür ettim! ???? Bakayım, merak ettim.Hummingbird e benzettim