Kanthal
Council
Bence vaporessoya instadan kosarsak ve darlarsak basarili oluruz. Fitili atesledim. ????????
Sıfır sosyal medya bende — e-posta çalışayım! ????
Bence vaporessoya instadan kosarsak ve darlarsak basarili oluruz. Fitili atesledim. ????????
aynı ben. sosyal medya ????Sıfır sosyal medya
aynı ben. sosyal medya ????
cevabennnnDaha geçenlerde eski internet nasıldı diye bir yazı okumuştum komutanım. Bastım imzayı yazının altına! Sosyal medya platformları interneti de ????‘ladı resmen.
Hadi komtani anladik yasli. Sen atesemiliter misin yaw ????????. Seninle tum iliskiler maslahatguzar seviyesinde devam etmek zorunda mi¿ ????????Sıfır sosyal medya bende — e-posta çalışayım! ????
O zaman cikmamasi normal simdi piyasa yuruduBu faaliyetleri iki yıl önce yaptık biz, sonuç çıkmadı
İmoci basmamışsın ????O zaman cikmamasi normal simdi piyasa yurudu
O zaman cikmamasi normal simdi piyasa yurudu
Pil hariç 150 gram ağırlığında olması bana büyük eksi geliyor, üstelik 21700 destekli bile değil. ???? atmış gibi oldum biraz ama ne bileyim, o kadar para veriliyor.
Ecig’te bir iki kullanıcının olumsuz yorumlarına rastlamıştım. Ne olduğunu hiç hatırlamıyorum ama. ????Rusmods ürünleri çok daha avantajlı geliyor bana, bilmem inceleyen oldu mu. 21700, 56gr, DNA60 SBS. Bundan iyisi şamda likit diyesim geliyor : /
Pil hariç 150 gram ağırlığında olması bana büyük eksi geliyor, üstelik 21700 destekli bile değil. ???? atmış gibi oldum biraz ama ne bileyim, o kadar para veriliyor.
Rusmods ürünleri çok daha avantajlı geliyor bana, bilmem inceleyen oldu mu. 21700, 56gr, DNA60 SBS. Bundan iyisi şamda likit diyesim geliyor : /
Ecig’te bir iki kullanıcının olumsuz yorumlarına rastlamıştım. Ne olduğunu hiç hatırlamıyorum ama. ????
Modun adı 21700, nasıl desteklemiyor?
daha koymadılar üstat sitelerine
Bu değil o zaman sitelerine mi koymamışlar?
Rusmods ürünleri çok daha avantajlı geliyor bana, bilmem inceleyen oldu mu. 21700, 56gr, DNA60 SBS. Bundan iyisi şamda likit diyesim geliyor : /