• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İkinci elde pek yoktur ama denk gelirseniz Vapefly Brunhilde bence ucuz SBS modlar içerisinde en alınabilir olanı.

Niye derseniz:
- stealth modu mevcut, benim için çok önemli.
- 21700 ve 18650 destekliyor.
- kutudan iki adet shim çıkıyor böylece atomizerin öne bakmasını istediğiniz tarafta kalmasını sağlayabilirsiniz.
- kaliteli işçilik ve malzeme
teşekkürler

Vicious Ant Vidar 21700 DNA 60
1661538683965.png1661538735230.png1661538745300.png 1661538795225.png

Boyutlar: 100 mm damlalıklı / 87 mm damlalıksız x 46 x 30 mm
Ağırlık: bilinmiyor
Kasa malzemesi:delrin + paslanmaz çelik
Güç kaynağı: 1 x 18650 / 20700 / 21700
Yonga seti: Evolv DNA60
Güç: 1 - 60W
Voltaj aralığı: 0,2 - 9,0V Tepe
akımı: 22A
Çalışma modu: VW, TC (NI200, SS, TI), Ön Isıtma
Sıcaklık aralık: 200℉ - 600℉ / 100℃ - 315℃ Korunan
direnç: 0.1 - 3.0Ω

Üreticinin resmi web sitesi viciousantonline.com/

Fiyat 350$

Bu fiyatı görünce kasab ın önündeki kedi gibi yalandım.....Dna cı lar için güzel...
Ön hazney i çıkartıp Atomizer de takılsa Evladiyelik.Ateşleme düğmesinin yeri güzel.

aspire mixx bakan varsa; yan komşuda m.d. vape (melih doğan, telegramda da vardı) 1.000tl yazmış + 37tl kargo diyor
kısa süre önce 1.250tl diyolardı
bence fiyatı şükela
Benim ihtiyacım var ama ,kendilerini belirli oluşumların baskılarına teslim eden ,farklı oluşumlardaki insanları yokmuş gibi davranan hiç bir tedarikçiden alış veriş yapmamak gibi bir prensibim var.,kimseye de tavsaye etmiyorum doğrusu.:mad:

Sizler de orada yan mahallede Namık 900 Tl den satıyor diye yazın bakalım başınıza neler geliyor:)

Benim ihtiyacım var ama ,kendilerini belirli oluşumların baskılarına teslim eden ,farklı oluşumlardaki insanları yokmuş gibi davranan hiç bir tedarikçiden alış veriş yapmamak gibi bir prensibim var.,kimseye de tavsaye etmiyorum doğrusu.:mad:

Sizler de orada yan mahallede Namık 900 Tl den satıyor diye yazın bakalım başınıza neler geliyor:)
hocam orası diktatör bir yer, çoğu satıcıyı göbekten bağlamışlar ancak o arkadaş telegramda da satış yapıyor diye yazdım
burda satıcı olsaydı keşke ama şimdilik yok

hocam orası diktatör bir yer, çoğu satıcıyı göbekten bağlamışlar ancak o arkadaş telegramda da satış yapıyor diye yazdım
burda satıcı olsaydı keşke ama şimdilik yok
Diktatörlere boyun eğenler ile işim olmaz diyorum telegramda satış yapabiliyorsa buraya da gelip iki kelam edebilmeli ,ha ben menfatimden vaz geçemem üç kuruş fazla satış yapmak işime geliyor bu neden ile baskılara boyun eğer , istenenlere harfiyen uyarım diyenlr ile işim olmaz diyorum sadece ...:)

Geri