comandante
Council
Amanın, gümbür gümbür geliyorsun abi ????Antrenman devam ediyor ????
Ekli dosyayı görüntüle 58356
Antrenman devam ediyor ????
Gitti picoAntrenman devam ediyor ????
Merhaba arkadaşlar size danışmak istiyorum
Bende çok önceleri Smoant Knight V1 SBS mod vardı. O zamanlar son modum aldım işi çözdüm diye almıştım ama sonuç hüsran
Şimdi benim o modda ilk yaşadım sorun atomizeri takmak zordu ve üstünde ufak bir işlem dahi yapmak için atomizeri çıkarmak zorunda kalmakti. Şimdi yeni SBSlerin üstlerinde atomizer koruması yok o yandan güzel
Hava kanalından ben arada buhar veriyorum. Hava kanalı mod tarafına bakıyor ise orası likit oluyordu o yanını hiç sevmiyordum. Yeni çıkanlarda o sorun çok yaşamam gibime geliyor.
Elde tutuşu zor ve ağır bir moddu. Son olarak ateşleme tuşuna basmak eziyeti
1-2 defa kullanıp satmıştım. Şimdi yeni baya SBS mod çıkmış. Flash, ion atomizerlerim için bir tane alayım diyorum ama tekrar hüsran yaşamak istemiyorum malum fiyatlar eskisi gibi değil. Tekrar aynı sorunları yaşamıcagim. Sizin bana önerebilirceginiz SBS modlar varmı arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
ben ekleme yapayım nacizane1. paramour mechlyfe
2. stratum balance
3. kizoku techmod
4. aspire mixx
yurt içinde hangilerini bulabilirsin bilemem ama sıralama kendi beğenime göre
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Şuan easy side mod buldum bir tane tavsiye edermisiniz
asıl soru artık şu olmalıEkli dosyayı görüntüle 58505
Şaşırtıcı veya güçlü bir sonuç çıkmasa da, bana göre, geçerli bir soru çıktı bu anketten.
Ankette SBS mod seçenlerin merakını gidermek adına @Uzi Mods ’a soralım: gelecek çalışmalarınız arasında SBS mod bulunuyor mu?
Fena fikir değil! ???????? Anket reklamı konusunda güzel iş çıkarmıştı, @Epek ‘i de etiketleyeyim bu konu için. ????asıl soru artık şu olmalı
ürettiğiniz sbs mod 21700 destekli olacak mı? opsiyonel bir deri kılıf seçeneği sunmayı düşünüyor musunuz?
(böyle böyle baskı kuralım sanki sbs üretilecek de detayları konuşuyoruz gibi yapalım)
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Şuan easy side mod buldum bir tane tavsiye edermisiniz