Full siyahını görünce geriye söylenecek tek şey; Radar???? Umarım ucuz olur.
???? Radarlık parça bu, tahmin ettim????Full siyahını görünce geriye söylenecek tek şey; Radar???? Umarım ucuz olur.
O şapkayı çok da beğenemedim yalnız. Eğer o şapka çıkmıyorsa modun nickini buldum; Mazhar ????
Üstad espiriyi anladım ve benim ismim mazhar öğrenmem lazım bunuFull siyahını görünce geriye söylenecek tek şey; Radar???? Umarım ucuz olur.
O şapkayı çok da beğenemedim yalnız. Eğer o şapka çıkmıyorsa modun nickini buldum; Mazhar ????
Yok hocam almam ben , başka bir proje var kafamda onu yapabilirsem, he yapamazsam bakarızzz [emoji16][emoji16] Radarlık parça bu, tahmin ettim[emoji1]
Ekli dosyayı görüntüle 34699
Bir Alman sitesinde €65 gibi bir fiyat gözüküyor bu arada. Biraz altında olur fiyatı herhalde[emoji2369]
Elvis radardan çıkar diyor ama [emoji216] faktörü de var: ilk o alır[emoji16][emoji14]
Mazhar hocam, anladım yazmışsınız ama sonra öğrenmem lazım yazmışsınız, şimdi anlayıp anlamadığınızı ben anlamadım ???? ???? ama espiriyi anlamadığınızı varsayarak şu videoyu paylaşayım;Üstad espiriyi anladım ve benim ismim mazhar öğrenmem lazım bunu
Anlamadım yazıcaktım üstad ????????????Mazhar hocam, anladım yazmışsınız ama sonra öğrenmem lazım yazmışsınız, şimdi anlayıp anlamadığınızı ben anlamadım ???? ???? ama espiriyi anlamadığınızı varsayarak şu videoyu paylaşayım;
Yine anlamadığınızı varsayarak, anlamamanız normal çünkü bir zamanlar dilimize pelesenk olan unutulup giden bir söze saçma bir gönderme idi, nedense beynimin tozlu sayfalarından çıka çıka bu çıktı ???? Aylardır evde kalmaktan kafayı yedim galiba ????
Zaten anladım, bu ne diyor yahu diyorsanız da beni kendi halime bırakın susarım ben ????
Kim nerede ne zaman nasıl??! Full Siyah var mı full siyah full siyah? ????Klonlamışlar galiba Stratum’u,
Ekli dosyayı görüntüle 34755
Bu fotoğraf dışında bir bilgi yok maalesef.
umarım siyah halini düzgünce delrinden yaparlar ve fiyatını da 40 50 dolar bandında tutabilirlerKlonlamışlar galiba Stratum’u,
Ekli dosyayı görüntüle 34755
Bu fotoğraf dışında bir bilgi yok maalesef.
Kim nerede ne zaman nasıl??! Full Siyah var mı full siyah full siyah? ????
Edit: Adam oraya yazmış başka bilgi yok diye, ben hala full siyah var mı diye sormuşum, okusuna ataşli oğlan ???? hemen heyecan yaptım ya ????
Ruslar paylaşmış, sadece bu fotoğrafı koymuş biri???? Düzgün yapılmış siyah versiyona ben de hayır demem????umarım siyah halini düzgünce delrinden yaparlar ve fiyatını da 40 50 dolar bandında tutabilirler
Hastayım bu moda valla. Fiyatı orijinal olandan baz almazlarsa yani abartı olmazsa 2 tane bile alırım. Siyah olmasa da olur, boyarım ben onu, ellerimde olsun yeter ????Ruslar paylaşmış, sadece bu fotoğrafı koymuş biri???? Düzgün yapılmış siyah versiyona ben de hayır demem????
2fdeal Facebook denmiş kaynak. Bulamadım ben; kapalı bir grubu daha var 2f’in belki orada paylaşılmıştır. 99$ olursa şaşırmam????Hastayım bu moda valla. Fiyatı orijinal olandan baz almazlarsa yani abartı olmazsa 2 tane bile alırım. Siyah olmasa da olur, boyarım ben onu, ellerimde olsun yeter ????
Ama uygun olacağını hiç sanmıyorum, ahanda buraya yazıyorum, fiyatı 99$ falan olur
İhtiyaç bizimkisi kaşıntı değil????????
Ekli dosyayı görüntüle 34760