• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vallaha da dün 99$ ile 119$ arası olur yazdıydımdı ama sonra dedim abartma 99$ diye düzelttim. 500$dan başlayan modun klonu da high end oldu ya ona yanarım ????
Full siyahı çıkarsa ve içindeki çip dandik olmaz ise, aradan 5-6 ay geçtikten sonra fiyatı düşerse (dıdısının dıdısının dıdısı), işte o zaman ben bunu alabilirim ???? Ama çok klas mod ya ????

Vallaha da dün 99$ ile 119$ arası olur yazdıydımdı ama sonra dedim abartma 99$ diye düzelttim. 500$dan başlayan modun klonu da high end oldu ya ona yanarım ????
Full siyahı çıkarsa ve içindeki çip dandik olmaz ise, aradan 5-6 ay geçtikten sonra fiyatı düşerse (dıdısının dıdısının dıdısı), işte o zaman ben bunu alabilirim ???? Ama çok klas mod ya ????
1:5’i norm yaptılar göstere göstere. 119$ absürt bir fiyat! Anca @Gabamarul ’un dediği şekle yakın bir şeyler olursa alınır bu —en azından DNA çip.

E bu Aspire/Sunbox modunun boyutlarını falan göremedim ben.
Easy Side Ambition stoklara girsin diye bekliyorum, kıyas yapmam lazım bununla almadan önce.

illusia modelleri oldukça güzel fakat fiyatları cep yakıyor keşke fakir bu seriye benzer biraz daha ekonomik ahşap olmayan modellerini de çıkarmayı düşünse bizler de arayış içinde olmasak

Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence bu mixx, ambition mods ile aynı çip .. 4 satış saufasına baktım hiçbiri dna60 demiyor .. yine usb port da yok
Boyut ve işleyiş olarak dna60 klonu gibi bir şey yapmışlar ucuz yollu her moda basıyorlar. FB grubunda chipi dna60 ile değiştirenler var direkt çıkarıp yeni chip takıyorlar birebir uyumlu diyorlar.

Bence dna60 yapıp 100 Euro'ya satmalarindan iyi :)

Geri