comandante
Council
lüdven taklit edmeyiniz kendi bahanenizi üretiniz ????Hafiften catlak var, yedek parca falan ugrasmayalim yenisini alalim diyoruz dimi @#ff0000
lüdven taklit edmeyiniz kendi bahanenizi üretiniz ????Hafiften catlak var, yedek parca falan ugrasmayalim yenisini alalim diyoruz dimi @#ff0000
memlekete dönüşte uğra yanıma. emanetin var zaten. yanında hediye kanguru verebilirimBenim hic kanguru modum olmadi biliyormuuuusun Amca ????
Ön siparişe çıkarmışlar. 64.90€ imiş kendileri
memlekete dönüşte uğra yanıma. emanetin var zaten. yanında hediye kanguru verebilirim
Güzel haber oldu bu $120’lik klon haberinden sonra iyi geldiÖn siparişe çıkarmışlar. 64.90€ imiş kendileri
Vallaha da dün 99$ ile 119$ arası olur yazdıydımdı ama sonra dedim abartma 99$ diye düzelttim. 500$dan başlayan modun klonu da high end oldu ya ona yanarım ????119.90$ Stratum Balance Style,
60W Temperature Control demişler ama hiç sanmıyorum Dna60 olacağını, ama öyleyse fiyat bu sefer bir nebze mantıklı olur.Chip DNA 60 malzeme de gerçek ultem veya delrin ise o paralar verilir belki değilse pas
1:5’i norm yaptılar göstere göstere. 119$ absürt bir fiyat! Anca @Gabamarul ’un dediği şekle yakın bir şeyler olursa alınır bu —en azından DNA çip.Vallaha da dün 99$ ile 119$ arası olur yazdıydımdı ama sonra dedim abartma 99$ diye düzelttim. 500$dan başlayan modun klonu da high end oldu ya ona yanarım ????
Full siyahı çıkarsa ve içindeki çip dandik olmaz ise, aradan 5-6 ay geçtikten sonra fiyatı düşerse (dıdısının dıdısının dıdısı), işte o zaman ben bunu alabilirim ???? Ama çok klas mod ya ????
Bu tarz sitede 73$ ise ft'de falan 60-65$a satılır. Hemde 18350 de olabiliyormuş, kesin Radar ????????Ön siparişe çıkarmışlar. 64.90€ imiş kendileri
Tahtadan vazgeçip aynı ölçülerde mod üretseler yok satacaklarda uğraşmıyorlar.illusia modelleri oldukça güzel fakat fiyatları cep yakıyor keşke fakir bu seriye benzer biraz daha ekonomik ahşap olmayan modellerini de çıkarmayı düşünse bizler de arayış içinde olmasak
Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boyut ve işleyiş olarak dna60 klonu gibi bir şey yapmışlar ucuz yollu her moda basıyorlar. FB grubunda chipi dna60 ile değiştirenler var direkt çıkarıp yeni chip takıyorlar birebir uyumlu diyorlar.bence bu mixx, ambition mods ile aynı çip .. 4 satış saufasına baktım hiçbiri dna60 demiyor .. yine usb port da yok