murcix
Council
Dicodesler cok eurodes ????Seçeneklerin artması güzel haber. Dicodes takımından da gelir yakında bir haber. Nasıl bir şey çıkacak merak ediyorum.
Dicodesler cok eurodes ????Seçeneklerin artması güzel haber. Dicodes takımından da gelir yakında bir haber. Nasıl bir şey çıkacak merak ediyorum.
benimde artık bayrağım varÇin’den sipariş versem 2021’e anca gelir???? Dicodes’un TC kısmı ve eksileri bir tarafa, dayanıklı ve servisi çok iyi???? Radar bayrağını astım bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 34786
????????
E bu Aspire/Sunbox modunun boyutlarını falan göremedim ben.
Easy Side Ambition stoklara girsin diye bekliyorum, kıyas yapmam lazım bununla almadan önce.
Easy mod'dan kısa olur diye bekliyordum ama uzun çıktı. Benim istediğime göre uzun ve geniş. Son zamanlarda çıkanların hepsi 24mm-25mm atomizerler için planlanmış. Ben, 22mm ve altı atomizerler için olan, uygun fiyatlı, ortalama bir kanguru mod çıksın istiyorum. Hoş, 2 sene önce mtl atomizer, geçen sene de pod furyası vardı, şimdi kanguru mod'lara dönüyor gibi. Belki çıkar istediğim boyutlarda bir mod.18650 için:48*83*24 mm
18350 için:48*53*24 mm
Easy ise : 48*81*24 mm
22mm ve altı...Öyle bir şey çıksa keşke???? Furya böyle devam ederse, ki vagona Dicodes da bindi, belki farklı bir şeyler gelir ????Easy mod'dan kısa olur diye bekliyordum ama uzun çıktı. Benim istediğime göre uzun ve geniş. Son zamanlarda çıkanların hepsi 24mm-25mm atomizerler için planlanmış. Ben, 22mm ve altı atomizerler için olan, uygun fiyatlı, ortalama bir kanguru mod çıksın istiyorum. Hoş, 2 sene önce mtl atomizer, geçen sene de pod furyası vardı, şimdi kanguru mod'lara dönüyor gibi. Belki çıkar istediğim boyutlarda bir mod.
???? Lost ve adını tam hatırlamadığım bilim kurgu bir dizi dışına çıkamadım ben bir türlü ????Konu Dışı Not: Şu paylaştığımız videonun müziği Fringe dizi serisinin müziğine acayip benziyor ya ???? Ne efsane diziydi beah. Du bir daha izleyeyim canım çekti ????
Tek division veya Sunbox modlarını fiyatlarından dolayı düşünemiyorum dahi. Düşük fiyatlılar arasında en güzeli XVO ama o bile tuzlu geliyor bana. DNA60 en azından. Easy'nin tek kötü yanı pil kapağının delikli(öyle böyle de değil) olması benim açımdan, yağmurda veya tozlu ortamda ne hale gelir bilemiyorum. Bir de hiç güven vermiyor, çakma Çin malları gibi DNA60 olanını biraz çabuk çıkartsalar bari.Easy mod'dan kısa olur diye bekliyordum ama uzun çıktı. Benim istediğime göre uzun ve geniş.
İzleyemiyorum şu an. Tank derinliği ne kadarmış peki, asıl orası önemli. En azından Aspire ortaklı çıktığı için fiyatı biraz makul olacaktır diye düşünüyorum.48*83*24 mm
Ağırlık ve tank kısmının ölçüsüne denk gelemedim maalesef ????İzleyemiyorum şu an. Tank derinliği ne kadarmış peki, asıl orası önemli.
Dicodes benim şu paint terk fotomumu gördü acaba ????????????
Aslinda aradigim tam olarak bu
Paint terkim kusura bakmayin [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Almadığıma pişman oldum bunu sepete attı. Attım geri sildi. hafif ise görür isem buna bi kaşık atayım benbenim de gonlumde soyle birsey var ki ustune markasini bile geri koydum swag 2'den devsirme kanguru mod ???? cunku acayip hafif
Ekli dosyayı görüntüle 34983