• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
18650 için:48*83*24 mm
18350 için:48*53*24 mm
Easy ise : 48*81*24 mm
Easy mod'dan kısa olur diye bekliyordum ama uzun çıktı. Benim istediğime göre uzun ve geniş. Son zamanlarda çıkanların hepsi 24mm-25mm atomizerler için planlanmış. Ben, 22mm ve altı atomizerler için olan, uygun fiyatlı, ortalama bir kanguru mod çıksın istiyorum. Hoş, 2 sene önce mtl atomizer, geçen sene de pod furyası vardı, şimdi kanguru mod'lara dönüyor gibi. Belki çıkar istediğim boyutlarda bir mod.
Konu Dışı Not: Şu paylaştığımız videonun müziği Fringe dizi serisinin müziğine acayip benziyor ya ???? Ne efsane diziydi beah. Du bir daha izleyeyim canım çekti ????

Easy mod'dan kısa olur diye bekliyordum ama uzun çıktı. Benim istediğime göre uzun ve geniş. Son zamanlarda çıkanların hepsi 24mm-25mm atomizerler için planlanmış. Ben, 22mm ve altı atomizerler için olan, uygun fiyatlı, ortalama bir kanguru mod çıksın istiyorum. Hoş, 2 sene önce mtl atomizer, geçen sene de pod furyası vardı, şimdi kanguru mod'lara dönüyor gibi. Belki çıkar istediğim boyutlarda bir mod.
22mm ve altı...Öyle bir şey çıksa keşke???? Furya böyle devam ederse, ki vagona Dicodes da bindi, belki farklı bir şeyler gelir ????‍♂️

Bu arada, Dicodes’u alırım diyordum, VV’yi görünce tekrar Aspire’a bakmaya başladım ????

Konu Dışı Not: Şu paylaştığımız videonun müziği Fringe dizi serisinin müziğine acayip benziyor ya ???? Ne efsane diziydi beah. Du bir daha izleyeyim canım çekti ????
???? Lost ve adını tam hatırlamadığım bilim kurgu bir dizi dışına çıkamadım ben bir türlü ????

Easy mod'dan kısa olur diye bekliyordum ama uzun çıktı. Benim istediğime göre uzun ve geniş.
Tek division veya Sunbox modlarını fiyatlarından dolayı düşünemiyorum dahi. Düşük fiyatlılar arasında en güzeli XVO ama o bile tuzlu geliyor bana. DNA60 en azından. Easy'nin tek kötü yanı pil kapağının delikli(öyle böyle de değil) olması benim açımdan, yağmurda veya tozlu ortamda ne hale gelir bilemiyorum. Bir de hiç güven vermiyor, çakma Çin malları gibi :) DNA60 olanını biraz çabuk çıkartsalar bari.

- xvostick
150$
Height: 84 mm
Atty hole: diameter - 24.5mm, depth - max. 35 mm
Bottom size: 24-27 mm x 49 mm

- Easy side Ambition
60£
Size: 48mm*24mm*81mm
Atty: 24mm, 28mm depth

İzleyemiyorum şu an. Tank derinliği ne kadarmış peki, asıl orası önemli. En azından Aspire ortaklı çıktığı için fiyatı biraz makul olacaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
38a3b40238737c39be47dfbac5dee5d5.jpg

Aslinda aradigim tam olarak bu
Paint terkim kusura bakmayin [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dicodes benim şu paint terk fotomumu gördü acaba ????????????

Bir de bu Aspire Mixx ile alakalı Aspire'nin resmi sayfalarında hiç bilgi yok mu yoksa ben mi bulamadım. İlginç, insan site ana sayfasına, bloguna falan koyar. Bir tek resmi forumunda duyuru var ki onu da kimse görmez, zaten detay metay da yok.

Geri