Hocam zero nega hiç göründüğü gibi değil.bir kez elinize aldığınızda, ateşleme butonu daha güzel bir yere konamazmış dersinizOn nunara beş yıldız ama ateşleme tuşunun yeri memnun etmiyor çok hocam yoksa tam istediğim ürün o
Hocam zero nega hiç göründüğü gibi değil.bir kez elinize aldığınızda, ateşleme butonu daha güzel bir yere konamazmış dersinizOn nunara beş yıldız ama ateşleme tuşunun yeri memnun etmiyor çok hocam yoksa tam istediğim ürün o
yalan yok elime almadım ama 1-2 dosttan kötü yorum gelince bi itici oldumHocam zero nega hiç göründüğü gibi değil.bir kez elinize aldığınızda, ateşleme butonu daha güzel bir yere konamazmış dersiniz
Bilemedim ???? İlk görüşte aşka inanırım ama istediğim elenktrinki alamadım ???? Zamanla olur belki. Radar ????????
bu gecenlerde gormustum ama hem mekanik hem de pahali. Kim kanguru mod yapsa $50 dolardan baslatiyor. dandikten katana mod bile pahali.Süper çekici değil bence de. Böyle giderse SBS seçenekleri güzel artar yine de. Şu da çıkmış mesela,
Ekli dosyayı görüntüle 34384
BD Vape Stalker
Buhar endüstrisi işte, tuhaflıklarla dolu???? Geçenlerde klon piyasası için de benzer şeyler yazmıştım. Hissettirmeden normalleştiriyorlar fiyat aralıklarını.bu gecenlerde gormustum ama hem mekanik hem de pahali. Kim kanguru mod yapsa $50 dolardan baslatiyor. dandikten katana mod bile pahali.
Bunu gördüm, ekransız mosfet 18350 mod. Çok güzel ama sadece beyaz üretilmiş, full siyahı süper olurdu.Süper çekici değil bence de. Böyle giderse SBS seçenekleri güzel artar yine de. Şu da çıkmış mesela,
Ekli dosyayı görüntüle 34384
BD Vape Stalker
KFL19’a gider bu???????? Limited Ed. diye tuhaf bir fiyat olmasın daDovpo Dna60 çipli yeni stealth mod çıkarıyormuş. Görüntüsü pek hoşuma gitmedi ama fiyatına bağlı olarak neden olmasın diyorum ????