• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar yeni konu açıp ortamı kirletmek istemedim. Fakirin İllusia D sini kullanan var mı ? Ağırlık vs nasıldır ? Bu ara bir şeytan dürtüyorda beni

nereleri geçiyor gümrüğü geçemiyor tövbeler olsun...
Ekli dosyayı görüntüle 33666

@CmZ warlockda butonu nereye istersen oraya dikerim diyor modder. mask60 da yanda butonlu, minion tekin de bissürü modeli var ama nasıl getirtilecek sorusu var işte. şu kırmızı ile işaretli yerde bir sıkıntımız var :D
???????????? orası sıkıntı covid ile daha sıkıntılı gelip giden beklicez başka yolu yohh

okadar eş dost varda şu zalım gümrükte kimsecikler yok yanarım ona yanarım ????????
Geçen bulur gibi oldum oda ankarada imiş işimize yaramadı ????????
Bana bu ecig yaramadı milletin görev yerini sorgular oldum artık

nereleri geçiyor gümrüğü geçemiyor tövbeler olsun...
Ekli dosyayı görüntüle 33666

@CmZ warlockda butonu nereye istersen oraya dikerim diyor modder. mask60 da yanda butonlu, minion tekin de bissürü modeli var ama nasıl getirtilecek sorusu var işte. şu kırmızı ile işaretli yerde bir sıkıntımız var :D

güçlü kalamıyorum, gözlerim doluyor baktıkça ????????????

@CmZ hangimize yaradı ki ????????

• Komik
Tepkiler: CmZ
hocam extreme v3 falan varsa buradan 70 80 euroydu sanırım, bi kit alabilirsiniz. ödemeyi ve kargoyu çözerseniz gümrükte sorun yaşanacağını sanmıyorum.
Dış Bağlantı burada üreticinin forumdaki konusu var
Dış Bağlantı burası da fb linki üreticinin
v3 kolay hocam bi şekilde ulaşırım. bir bakınayım bakalım hocam bakalım ne olucak paypal var ise sorun yok :)
Ek olarak kıymetli linkler için teşekkür ederim

v3 kolay hocam bi şekilde ulaşırım. bir bakınayım bakalım hocam bakalım ne olucak paypal var ise sorun yok :)
ben üşendim açıkçası, muhtemelen paypal friends şeklinde ödeme kabul eder. kargosu çok abartılı değilse ve bir v3 daha çözebileceksek ben de alırım kargoyu bölüşürüz :P

• Beğendim
Tepkiler: CmZ
ben üşendim açıkçası, muhtemelen paypal friends şeklinde ödeme kabul eder. kargosu çok abartılı değilse ve bir v3 daha çözebileceksek ben de alırım kargoyu bölüşürüz :p
valla v3 geçen sıfır denk geldim ama boyut olarak uzun olacağından yanaşmadım açıkcası ama v3 bi şekilde hallolur. En kötü 101 çekerim. Kadere kırk beş :) Oda olmadı Beni bi @TARIK abim var onda 2 tane olacak onun birine sulanırım :D

Ek olarak Kargoyuda bölüşebiliriz hiç bir sorun yok gümrükte bu ürüne sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum

Geri