Elvis
Community
Teşekkürler ????inşallah diyelimBanada nasip olur inşallah almak ne diyeyim
Güzel günlerde kullanın
Teşekkürler ????inşallah diyelimBanada nasip olur inşallah almak ne diyeyim
Güzel günlerde kullanın
Elinize emeğinize sağlık diyorum. Helal olsun. Tebrik ederim. ???? ????Hey gidi günler tam 2 ayda sadece el işi ile tamamlamıştım.. Elektrikli tek alet havya başka bişi yok,
hand made..
ByMERZİFONLU Mosfet Box Mod
Ekli dosyayı görüntüle 25423
Ekli dosyayı görüntüle 25423Ekli dosyayı görüntüle 25424Ekli dosyayı görüntüle 25425Ekli dosyayı görüntüle 25426Ekli dosyayı görüntüle 25427Ekli dosyayı görüntüle 25428Ekli dosyayı görüntüle 25429Ekli dosyayı görüntüle 25430Ekli dosyayı görüntüle 25431Ekli dosyayı görüntüle 25432Ekli dosyayı görüntüle 25433Ekli dosyayı görüntüle 25434Ekli dosyayı görüntüle 25435Ekli dosyayı görüntüle 25436Ekli dosyayı görüntüle 25437
Ekli dosyayı görüntüle 25433
Elinize emeğinize sağlık diyorum. Helal olsun. Tebrik ederim. ???? ????
Maşallah subanallah hayırlı uğurlu olsun. Herkes mutlu olmuştur inşallah.Teşekkür ederim, en güzel tarafıda değerinin hiç önemi yok lakin güzel bir rakama, komşu mahallede bir kızımıza destek için yapılan yardım kermesinde, açık arttırma ile yeni sahibini buldu.
Araç değil amaç oldu, banada anısı ve güzel insanlarla tanışma şansı kaldı..
Güzel yürekli insan.Teşekkür ederim, en güzel tarafıda değerinin hiç önemi yok lakin güzel bir rakama, komşu mahallede bir kızımıza destek için yapılan yardım kermesinde, açık arttırma ile yeni sahibini buldu.
Araç değil amaç oldu, banada anısı ve güzel insanlarla tanışma şansı kaldı..
Çok güzel. Dicodes veya DNA çip seçenekleri var. Ama gel gelelim DNA olan 230, Dico olan da 240 Euro gözükmekte şu an.DNA
Bu tod a baskın yapmak lazım
Çok güzel. Dicodes veya DNA çip seçenekleri var. Ama gel gelelim DNA olan 230, Dico olan da 240 Euro gözükmekte şu an.
FEV v4.5 için mod aranıyorum. Minion V3D olanı uygun ancak onun da pil kutuplarını yırtma(tık) derdi var. v3 compact da fena değil ancak stoğu yok gözüküyor. Bu MX1'in fiyatı elbet düşer.
Para olsa da nasıl tedarik ederim onuda bilmiyorum ????
O da 220 Euro, çok bi' fark yok. Şu an Euro 6.54 TL olduğu için fazla geliyor işte insana. MX1'de aklım kaldı, takip edeyip bakalım sürekli.Ultimate modeli dico chip ile tercih edilebilir.
Pil nedir belirmi üstadım araştırmadım amaEkli dosyayı görüntüle 28895
Ekli dosyayı görüntüle 28896
Henüz satışa çıkmamış: detaylarını bilmiyorum, fakat yanlış hatırlamıyorsam OLC (DNA60) denmişti.
Yukarıdaki mod, Stratum Balance,