• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler hocam, sipariş geçeyim bu hafta taifun gs bulamadim
TRY 169.58 20%OFF | SXK 316 Çelik Taifun GSL RTA RDA Değiştirilebilir Atomizer Üst Dolum 510 Konu e Sigara Kutusu Mod VS Taifun GT IV RDA

TRY 93.56 6%OFF | Taifun GS2 rda yağ depolama/damla yağ çift kullanımlı atomizer taifun gt rda buharlaştırıcı Atomizer vs Taifun GSL RTA logo olmadan
Dış Bağlantı

Bunlari kaydetmişim hocam bi bakın görmediyseniz taifun hakkinda pek bilgim yok gerçi ama

hcigar sağolsun Dna75 çipi boşa çıkan bir sürü insan gördüm (ben dahil). Yok mudur Dna75 için bu tarz bir kanguru mod tasarlayabilecek bir arkadaşımız? thingiverse.com'daki özellikle squonk hazır tasarımlarda bir kaç değişiklik yaparak hızlıca oluşturulabilir bence bir tasarım. Hem Dna75, hem hafif, hem de ucuz bir alternatif oluşturulabilir.

hcigar sağolsun Dna75 çipi boşa çıkan bir sürü insan gördüm (ben dahil). Yok mudur Dna75 için bu tarz bir kanguru mod tasarlayabilecek bir arkadaşımız? thingiverse.com'daki özellikle squonk hazır tasarımlarda bir kaç değişiklik yaparak hızlıca oluşturulabilir bence bir tasarım. Hem Dna75, hem hafif, hem de ucuz bir alternatif oluşturulabilir.
DNA75 bu tip modlar için pek uygun bir çip değil. İnce uzun bir yapısı var hatta yanlış hatırlamıyorsam 18x66mm gibi bir ölçüsü vardı, kalınlık olarak da, buton boşlukları dahil 10mm civarı bir kalınlığı. Yapılabilir tabii ki ama cüsseli bir ürün çıkar ortaya, bu yüzden pek üstüne uğraşılmıyor. DNA60 ise çok uygun kanguru sistemler için.

DNA75 bu tip modlar için pek uygun bir çip değil. İnce uzun bir yapısı var hatta yanlış hatırlamıyorsam 18x66mm gibi bir ölçüsü vardı, kalınlık olarak da, buton boşlukları dahil 10mm civarı bir kalınlığı. Yapılabilir tabii ki ama cüsseli bir ürün çıkar ortaya, bu yüzden pek üstüne uğraşılmıyor. DNA60 ise çok uygun kanguru sistemler için.

Haklısınız, yapısından dolayı küçük bir çip değil Biraz enli bir mod çıksa da kanguru olması sayesinde her halükarda boydan kazandıracaktır. Sesli düşünüyorum: çip Sxk stealth gibi yan tarafa konumlandırılabilir. Hatta vt75 nano gibi köşeleri yuvarlatılmış bir tasarım boyutunu daha küçük gösterebilir.
Anlasam kendim girişeceğim ama tasarım hiç elimden gelen bir şey değil.

IMG_20191021_170530.jpg

Hocam böyle kafa patlatıyorum ama kolay olmuyor evde pc yok is yerinde vakit buldukça uğraşıyorum.. Parçalar büyük sorun bazı 510 lar vidali bazıları alttan sikmali.. Alttan sıkma olursa altta boşluk olması lazım Pil tüpü alacaktim PayPal istediler bu sefer alt üst kutup buldum onları yerleştirmesi, miktanisli kapak ayarlaması var böyle birsey 37x48x80 oluyor bu chipler zorluyor içeride 12-13 mm alan gerekiyor.. Bir uçta chip diğer uçta ATO olsa bu sefer 24x63mm uzunluk oluyor onu da denedik arkadaşla

Ekli dosyayı görüntüle 22837

Hocam böyle kafa patlatıyorum ama kolay olmuyor evde pc yok is yerinde vakit buldukça uğraşıyorum.. Parçalar büyük sorun bazı 510 lar vidali bazıları alttan sikmali.. Alttan sıkma olursa altta boşluk olması lazım Pil tüpü alacaktim PayPal istediler bu sefer alt üst kutup buldum onları yerleştirmesi, miktanisli kapak ayarlaması var böyle birsey 37x48x80 oluyor bu chipler zorluyor içeride 12-13 mm alan gerekiyor.. Bir uçta chip diğer uçta ATO olsa bu sefer 24x63mm uzunluk oluyor onu da denedik arkadaşla
Bahsettiğim buydu benimde :) Dna75 ve 75C ile kanguru yapmanın manası olmuyor.

Baris, chipi de içine konumlandirdinmi sanki ekran oraya girmez gibime geliyor arada pil tüpü de var.. Bir tane dna40 a göre tasarlicam bakalım nasıl birsey çıkacak ortaya

Evet o post sonra çıkmis görmedim adamlar karar vermiş bile ama almadan yapsalarmiş keşke ultem yeni majorle çok güzel olurdu full siyahta güzelmiş

Evet hocam çok memnunum tcr yinetkin kullanamadım daha denemeye devam

Geri