• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mod moddur fakat her cihazın W çıkışını sabit ve sıçramasız, hızlı bir şekilde iletmesi çok önemli bir fark yaratıyor. Kolay taşınabilirlik, estetik, hafiflik, chip/ateşleme kalitesi vs derken hem araştırmada hem de alıp deneme süresinde tonlarca emek ve para harcıyoruz. Sonuç olarak aklımda bir soru var, bu kanguru modlar kesesine binip gezmeye değer mi?

Mod u sağlam ve uzun tutunca(yaklaşık 85-93mm) üste takılan atomizerle birlikte inanılmaz büyük geliyor, 50 mm de atomizer gelince 15cm ye yakın bir cihaz tutuyoruz elimizde. Boğaz vurumu ve aroma dengesini yakaladığımız boyutlar aşağı yukarı böyle, Çok uzun olmasın dedikçe bu sefer atolar kısalıp 22mmlik 40-45mm ye düşüyor,Aroma alsak da vurum ve doyum eksiliyor. Vallahi eroll kullandığım zamanlardaki kafa rahatlığını özlüyorum, Ne vurum var ne aroma, sadece sigaradan uzak oyalanma aracıydı derken ipi ucu kaçtı, Majör için sırada bekliyoruz :)

Sunbox & ambitions mods.

Cihazı alanlardan yorumlar gelmeye başlamış. Ucuz materyal, işçilik, vs., gibi şeyleri not etmişler.

Son düzenleme:
Benim bir projem vardı bununla ilgili ancak çizimlerimi bulamadım.

Ahşap materyal (tik düşünmüştüm) kullanıp, gravür yardımı ile kendi kanguru modumu yapacaktım. Hatta bir ara donör mod aradım, Kozmetiği kötü olup sorunu olmayan pico falan bakındım ama bulamadım.

Sonra da evi değiştirdim, gravürü kullanabileceğim bir yer yok yeni evde maalesef :cautious:

Sunbox & ambitions mods.

Cihazı alanlardan yorumlar gelmeye başlamış. Ucuz materyal, işçilik, vs., gibi şeyleri not etmişler.
Bakalım bekliyorum gelirse yazarım birseyler... 110 gr oldugu için malzeme abs, plastik gibi birseydir... Fakirs modu 300euro, bu 65 pound illa farklılık olacak.. Fakirs 1500tl yurtiçi fiyat koysaydı alırdık

Güzel başlık olmuş, foruma giremediğim dönemde iç piyasada denk gelip aldığım bir cihaz koyayım bende, Eleaf iKonn Total, açıkçası böyle bir cihaz olduğunu bile duymamıştım karşıma çıkıp satın alana kadar. Maksimum 50watt, ekran ve ayar yok ama korumalar mevcut. Pico ile boy ve genişlik aynı ancak atomizer yuvasının olduğu yer biraz daha geniş. Hepsinin ötesinde dahili pil olayını sevmeyen biri olarak, tıpkı Pico gibi 18650 ile çalışmasını beğeniyorum. Detaylı bilgi.

iKonn_Total.jpg

Güzel başlık olmuş, foruma giremediğim dönemde iç piyasada denk gelip aldığım bir cihaz koyayım bende, Eleaf iKonn Total, açıkçası böyle bir cihaz olduğunu bile duymamıştım karşıma çıkıp satın alana kadar. Maksimum 50watt, ekran ve ayar yok ama korumalar mevcut. Pico ile boy ve genişlik aynı ancak atomizer yuvasının olduğu yer biraz daha geniş. Hepsinin ötesinde dahili pil olayını sevmeyen biri olarak, tıpkı Pico gibi 18650 ile çalışmasını beğeniyorum. Detaylı bilgi.

Ekli dosyayı görüntüle 19923
23mm ATO sigiyormu

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir ara bende SBS mod bakarken kaydetmiştim bu fotoları. Çok güzeller ama hiç birini bulamamıştım. Paylaşayım dedim.
324a5d8b15adf226c43100506c7e1749.jpg
ecdcbca3d3ac3f7b8cb7fdb6f383b484.jpg
e0a22bed92fa26b0c16ebd2a5fe4b154.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri