Bakalım bekliyorum gelirse yazarım birseyler... 110 gr oldugu için malzeme abs, plastik gibi birseydir... Fakirs modu 300euro, bu 65 pound illa farklılık olacak.. Fakirs 1500tl yurtiçi fiyat koysaydı alırdıkSunbox & ambitions mods.
Cihazı alanlardan yorumlar gelmeye başlamış. Ucuz materyal, işçilik, vs., gibi şeyleri not etmişler.
Minion V3 18350 by Tek Division
Ortalık karıştırmaca
23mm ATO sigiyormuGüzel başlık olmuş, foruma giremediğim dönemde iç piyasada denk gelip aldığım bir cihaz koyayım bende, Eleaf iKonn Total, açıkçası böyle bir cihaz olduğunu bile duymamıştım karşıma çıkıp satın alana kadar. Maksimum 50watt, ekran ve ayar yok ama korumalar mevcut. Pico ile boy ve genişlik aynı ancak atomizer yuvasının olduğu yer biraz daha geniş. Hepsinin ötesinde dahili pil olayını sevmeyen biri olarak, tıpkı Pico gibi 18650 ile çalışmasını beğeniyorum. Detaylı bilgi.
Ekli dosyayı görüntüle 19923
23mm ATO sigiyormu
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam kafamdaki mod keşke yurtdışından gelen tanıdık olsa mutlak almak isteyeceğim bir mod
Yenilikçi bir moddu ilk çıktığı dönem lakin bana saçma geliyor bu mod. Kanguru modların amacı minimal boyut ama bu mod baya bir iri
Yahu bu son fotodaki tankta ilginç bir durum mu var acaba yoksa ben mi baca göremiyorum.Bir ara bende SBS mod bakarken kaydetmiştim bu fotoları. Çok güzeller ama hiç birini bulamamıştım. Paylaşayım dedim.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi