• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elektronik Sigara camiasında en şaşırdığım şey bu modlara bu kadar az ilgi gösterilmesi ve çok az üretilen model olması. Çok uzun zaman takip ettim ama hiç denk getiremedim.

TRY 64.48 50%OFF | ECT Mico CBD Yağ elektrikli sigara Mod kiti ile 350mAh Ön Isıtma VV Pil Kutusu Mod 0.5ml Kalın Yağ Kartuş Tankı Buharlaştırıcı VS Imini CBD THC
16mm ye kadar olan atomizer varsa elinizde böyle bir sey daha var. Dün geldi elime yarın akşam deneyeceğim kayfun mini v2.1 ES ile nasıl bir sarım yapsam diye düşünüyorum iyi performans alabilmek için

TRY 64.48 50%OFF | ECT Mico *** Yağ elektrikli sigara Mod kiti ile 350mAh Ön Isıtma VV Pil Kutusu Mod 0.5ml Kalın Yağ Kartuş Tankı Buharlaştırıcı VS Imini *** ***
16mm ye kadar olan atomizer varsa elinizde böyle bir sey daha var. Dün geldi elime yarın akşam deneyeceğim kayfun mini v2.1 ES ile nasıl bir sarım yapsam diye düşünüyorum iyi performans alabilmek için

elinize sağlık, harici pil mod taraftarıyım ben.

TRY 64.48 50%OFF | ECT Mico *** Yağ elektrikli sigara Mod kiti ile 350mAh Ön Isıtma VV Pil Kutusu Mod 0.5ml Kalın Yağ Kartuş Tankı Buharlaştırıcı VS Imini *** ***
5 tur 2mm çap kullanıyordum ben 30ga ile. Çok zevkli bir atomizer ama fazla uzun ve kullanacak mod yok diye elden çıkartmıştım :)

Dvarw 16 için tesla stealth mini yi geçiremedim bende gümrükten :( tesla stealth severek kullanıyorum ama, dvarw16 ile fit kullanmak için bu tarz mod arıyorum. Pico baby de uyuyormuş kendi atomizer ı 16.5 mm imiş zaten, ft de biri görsel paylaşım yapmış çok az bir yükseklik farkı kalıyor. Dahili pilli modlar risk grubunda olsada denemeye devam :geek:57077C55-2AE0-4E8E-8EEA-21FD8FAEF459.jpeg

Dvarw 16 için tesla stealth mini yi geçiremedim bende gümrükten :( tesla stealth severek kullanıyorum ama, dvarw16 ile fit kullanmak için bu tarz mod arıyorum. Pico baby de uyuyormuş kendi atomizer ı 16.5 mm imiş zaten, ft de biri görsel paylaşım yapmış çok az bir yükseklik farkı kalıyor. Dahili pilli modlar risk grubunda olsada denemeye devam :geek:Ekli dosyayı görüntüle 22665
Geçmiş olsun 3 ay sürüyor PTT in iade süreci benimde bir tesla bir Sxk gümrükte hala... Dahili pillinin geçmesi tamamıyla şans Arad gözden kaçanlar oluyor

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun 3 ay sürüyor PTT in iade süreci benimde bir tesla bir Sxk gümrükte hala... Dahili pillinin geçmesi tamamıyla şans Arad gözden kaçanlar oluyor

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim takılalı uzun bir süre oldu hatta yeni iade sürecine girdi bakalım, tekrar deneyeceğim şansımı. Siz kullanıyordunuz kırmızısını diye hatırlıyorum, ben bronz rengini istemiştim. Umarım birinden biri geçer, özellikle dışarıda kullanım için çok rahatlar..

Satıcı 16mmye kadar alir dedi ufacik bisey geldi almayin aldirmayin ????

Geri