• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
(y) (y) yakaladın fareyi @hknjns ????????

@roadless @Elvis boşa uğraşmayın alın bundan bi tane takın üstüne ehpro101 :D
Benim ki hazır, sadece zımpara yapmak kaldı ;) bu aparatı inceledim, üstünde kullanılacak pil yuvası 510'a vidalandiktan sonra ateşleme düğmesinin ne tarafta kalacağı ayarlanmıyor + boyut olarak benim kistaslarimin üzerinde olacak ve en önemlisi satışta/stokta gözükmüyor :)

Hazır kanguru mod kullanan üstadlar konuyu takip ederken bir soru sorayım, ateşleme tuşu modun 510 tarafında ve sadece sağda yada solda olmak zorunda (elimdeki materyal böyle, değiştirme şansım yok) modun önünden baktığımda sağda mı olmalı yoksa sol da mı? Hangisi daha kullanışlı olur?
Ekli dosyayı görüntüle 48971
Not: yaklaşık ölçüler 75x24x47
510pin taban yüksekliği 43mm

Bana sanki sağ eldeyken pil tüpü değil de atomizer bana yakın olsa daha kullanışlı olur gibi geldi üstadım. O durumda da atomizer bana yakınken tetik solda olmalı baş parmağımla basacağıma göre. Dediğim gibi öbür türlü sağ elde pil tüpü atomizerle dudağım arasında kalırdı.

Şu şekilde eskizlemeye çalıştım:
Ekli dosyayı görüntüle 49691
Modu bitirdim hocam, genel kullanıcı yorumları tetiğin sağ tarafta olmasının daha kullanışlı olacağı yönündeydi, şimdi kullanmaya başladım modu gerçekten tetiğin sağda olması sağ el kullanıcısı için daha kullanışlı ama sizin yorumunuza da saygı duyuyorum, atomizerin dudağa yakın tarafta durması mantıklı gelse de modun el içinde tutuluşu açısından öbür tarafta durması daha kullanışlı geliyor.

Merhaba kanguru mod alma niyetindeyim. Ama nasil arama yapmam konusunda bir fikire sahip degilim.
Bu konuda öneri bekliyorum.
Rusmods un union serisini gayet begendim lakin malum gümrük ten dolayi riske girmek istemiyorum.(130€)
Chipli ve ekranli olanlar tercihim
Yani bir ismi varmi bu modlarin
Öneridede buluna bilirsiniz simdiden teşekkürler
Konuda yılanı sen başlatmissin hocam :)
Bende mekanik olmayan ilk kangurum oldu yıllar sonra mixx.
Eskiden kado vardı mekanik kanguru mod.
Ayağıma düşünce o kadar ağırdı ki sakat kalacaktım ve sattım :)
Aspire mixx güzel modmuş.Tutus hissi , ateşlemesi ve malzeme kalitesi güzel duruyor.
Birazcık ağır.
Zehiri kaptık heralde sıra kızokuda :)

Son düzenleme:
Üstat küçük ve dayanıklı bir moda benziyor.
Ağırlığıda Mixx ve Kizokudan yaklaşık 50 gr. kadar az. Daha hafif.
Çipi hakkında hiçbir bilgim yok ama içlerinde en pahallısı buydu.
Diğer SBS lerde pil daha ufalırken bunda hem 20700-21700 pille çalışabilmesi, hemde 25 mm kadar atoları desteklemesi sanki DL kullanıcıları düşünülerek üretilmiş kanısı uyandırdı bende.
Güzel mod bence. Alınabilinir :)

En son hali böyle oldu, kullanımı beğendim, unregule olması sebebiyle pil azaldığında içim keyfi düşüyor maalesef, yapacak bir şey yok, boyut ve hafiflik olarak sürekli hareket halinde olan kişiler için ideal diyebilirim, ayrıca pico gibi bu mod da 22mm üzeri atomizer kabul etmiyor :rolleyes:
IMG_20201220_050605.jpg

Ellerine sağlık, fıstık gibi olmuş, güle güle kullan ????
En son hali böyle oldu, kullanımı beğendim, unregule olması sebebiyle pil azaldığında içim keyfi düşüyor maalesef, yapacak bir şey yok, boyut ve hafiflik olarak sürekli hareket halinde olan kişiler için ideal diyebilirim, ayrıca pico gibi bu mod da 22mm üzeri atomizer kabul etmiyor :rolleyes:
Ekli dosyayı görüntüle 49704

Geri