comandante
Council
esas üstündekini gördükten sonra sesi kesildi. kesin kafasına vurup ağlıyordur bi köşede. ???? ????@MoNoT10 kaçırmışın fırsatı şimdi okudum ????
esas üstündekini gördükten sonra sesi kesildi. kesin kafasına vurup ağlıyordur bi köşede. ???? ????@MoNoT10 kaçırmışın fırsatı şimdi okudum ????
Üstündeki ne dicem, yine zehir olacak her taraf çıkaramadım valla, ne o minnak şeyesas üstündekini gördükten sonra sesi kesildi. kesin kafasına vurup ağlıyordur bi köşede. ???? ????
üçününde */- leri var bi şekilde. hepsinde birşey eksik işte.O konuda mixx iyiydi ya, kapatıyodun ekranı kafa rahat ????
True Mtl kıymetlimissssss 2Üstündeki ne dicem, yine zehir olacak her taraf çıkaramadım valla, ne o minnak şey
benide o zehirledi zaten ???? ????Heee çok duydum @murcix den. Güle güle kullanasın
Fiyatını da biliyorum kırmızı çizgimi biliyorsun dico parası vermem he birkaçını satıp dico sbs olur ama ????????
Hakkımı v9 dan yana kullanacağım üstadım zehir gibi zehirdi aslında amaSu bolum bana hitap eden bir ????
goruyor ve arttiriyorum
Ka V8 virginia turunde cok cok begendigim bir ato oldu. Denk gelince dene mutlaka ????
hava akisi maalesef biraz seslidir, uymaz dersen ???? buna donusur ????
Ekli dosyayı görüntüle 49401
V9 hakkımız baki ????Hakkımı v9 dan yana kullanacağım üstadım zehir gibi zehirdi aslında ama
Mtl kullanicilarinda,goygoy da,en son ne aldin da,hatta durma majör v2 çözüme de at abi belki çözülür bizim mesele ????????????????