comandante
Council
Buna da goz kulak olalim zira digiflavor da bu ise girdiyse benim vaperosso swag SBS de gelmek uzeredir
ayrica ustunde de Siren 3 var ????????????
Poison Counter : 0001 ???? ???? ????
Buna da goz kulak olalim zira digiflavor da bu ise girdiyse benim vaperosso swag SBS de gelmek uzeredir
Estetik olarak kizoku'nun hatta mixx'in gerisinde bence, chip kizoku'nun chipine çok benziyor, ayrıca videodan ve sitesinden gördüğüm kadarıyla siren V2 24mm den ne farkı varmış çözemedimBuna da goz kulak olalim zira digiflavor da bu ise girdiyse benim vaperosso swag SBS de gelmek uzeredir
Yok ben de begenmedim modu, hatta bir ara adaptor ile kanguru olurmu diye dusundugum smoant knight ve smok fetch modellerine benziyor. begenen begenir ama bana da hitap etmedi.Estetik olarak kizoku'nun hatta mixx'in gerisinde bence, chip kizoku'nun chipine çok benziyor, ayrıca videodan ve sitesinden gördüğüm kadarıyla siren V2 24mm den ne farkı varmış çözemedim
odunsever @Elvis düşünsün. bana ne yawwparca parca topla abi, ilk tus siparis et, basla bir yerden
odun stoğu çok olunca karıştırman normal
sevmedim bunu almıycemmm
Ya bu pre order olarak sipariş ettiğimde vardı fotosu, sonra kaldırdılar. Harika bu renk ????
En ucuzu bu başka yok........????????????????????
Ekli dosyayı görüntüle 49643
Dış Bağlantı
$8.12
Ekli dosyayı görüntüle 49644Ekli dosyayı görüntüle 49645
Ekli dosyayı görüntüle 49646
$10.27
Bu Pahallı......