murcix
Council
bunu gormusmuyduk hatirlayamadim. ekleyeyim yine de
OH mech bile 51 dolarbunu gormusmuyduk hatirlayamadim. ekleyeyim yine de
Sağdan ikinciyi çıkaramadım.
Warlock Project?Sağdan ikinciyi çıkaramadım.
FT’de Dj paylaşmış,Çin tarafında bir tuhaflık var. ???? İki farklı klon fotoğrafı dolaşıyor galiba,
Ekli dosyayı görüntüle 49779
Ekli dosyayı görüntüle 49780
Arşiv, forum adamıyım ben —yani, masumum! ????yine ???? saciyorum demiyor da
Hocam benim de kafama tam yatmadı hangi şekil olacağı, aslında kafamda deli fikirler var ama olabilitesi zayıf kalıyor, mesela açma yapmaması için deri içine u şeklinde tel yerleştirmek gibi yada kalın deriden yapıp kalıba almak lazım bu seferde mod derinlikte min 4 mm büyüyecekSen simdi sorunca elimdeki moda bakakaldim
yarim olsa tuhaf duracak, tam olsa dedigin gibi acma yapacak. bir de pil kismi ice girintili, o kisimda bosluk yaratir gibi geldi.
ben bilemedim, siradaki lutfen
hiç girme bu topa. bırak taça çıksınMerhaba arkadaşlar, kanguru mod için deri kılıf yapmayı planlıyorum, tam boy mu yoksa yarım boy mu daha uygun olur, mesela kizoku mod için yarım boy daha güzel durur diye düşünüyorum ama atomizer tarafı boşta kalacağı için sarkma ve açma yapacaktır, nasıl bir tavsiye verirsiniz?
Hocam benim de kafama tam yatmadı hangi şekil olacağı, aslında kafamda deli fikirler var ama olabilitesi zayıf kalıyor, mesela açma yapmaması için deri içine u şeklinde tel yerleştirmek gibi yada kalın deriden yapıp kalıba almak lazım bu seferde mod derinlikte min 4 mm büyüyecek
Yok yapacağım bir tane mutlaka, oldu oldu, olmadı çay demleriz artıkhiç girme bu topa. bırak taça çıksın