• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çin tarafında bir tuhaflık var. ????‍♂️ İki farklı klon fotoğrafı dolaşıyor galiba,
Ekli dosyayı görüntüle 49779
Ekli dosyayı görüntüle 49780
FT’de Dj paylaşmış,

5AVAPE Flexy 60W Box Mod compatible with single 18650 /18350 battery (battery not included) with max 60W output, which is made of PC & Stainless Steel material, supports three modes: VW/TC (Ni/SS/Ti) modes, provides a better vaping experience. There is a 0.91 inch,shows the real-time vaping information display.

Parameters:
Size: 74 x 44.85mm
Material: PC & Stainless Steel
Battery: single 18350 / 18650 battery(not included)
Output: 1-60W
Modes: VW/TC (Ni/SS/Ti) modes
Screen: 0.91 inch display
Thread: 510
Output Voltage: 0.5V-8V
Input Voltage: 3.2V-4.2V
Input Current: 0.5A-30A
Resistance range: 0.1ohm-3.0ohm
Temperature range: 100-315℃/200-600℉
Quiescent Current: 0uA-20uA
Efficiency: 91%

Features:
Made of PC & Stainless Steel material
Supports three modes:VW/ TC (Ni/ SS/ Ti) modes
Powered by Single 18650 /18350 battery (battery not included)
0.91 inch display

Package includes:
1 x 5AVAPE Flexy 60W Mod

Merhaba arkadaşlar, kanguru mod için deri kılıf yapmayı planlıyorum, tam boy mu yoksa yarım boy mu daha uygun olur, mesela kizoku mod için yarım boy daha güzel durur diye düşünüyorum ama atomizer tarafı boşta kalacağı için sarkma ve açma yapacaktır, nasıl bir tavsiye verirsiniz?

Sen simdi sorunca elimdeki moda bakakaldim :)
yarim olsa tuhaf duracak, tam olsa dedigin gibi acma yapacak. bir de pil kismi ice girintili, o kisimda bosluk yaratir gibi geldi.

ben bilemedim, siradaki lutfen :)
Hocam benim de kafama tam yatmadı hangi şekil olacağı, aslında kafamda deli fikirler var ama olabilitesi zayıf kalıyor, mesela açma yapmaması için deri içine u şeklinde tel yerleştirmek gibi o_O yada kalın deriden yapıp kalıba almak lazım bu seferde mod derinlikte min 4 mm büyüyecek :unsure:

Hocam benim de kafama tam yatmadı hangi şekil olacağı, aslında kafamda deli fikirler var ama olabilitesi zayıf kalıyor, mesela açma yapmaması için deri içine u şeklinde tel yerleştirmek gibi o_O yada kalın deriden yapıp kalıba almak lazım bu seferde mod derinlikte min 4 mm büyüyecek :unsure:

ekleme : dertsiz başına dert arıyorsun. çok istiyorsan @qersnc in aromaları al likit yap ???? ???? ????

Geri