• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar, kanguru mod için deri kılıf yapmayı planlıyorum, tam boy mu yoksa yarım boy mu daha uygun olur, mesela kizoku mod için yarım boy daha güzel durur diye düşünüyorum ama atomizer tarafı boşta kalacağı için sarkma ve açma yapacaktır, nasıl bir tavsiye verirsiniz?
Deriyi sertlestirirsen sarkmiyormuş abi. Deri sertlestiriciler varmış bu işi yapan ama su ilede oluyormuş. Anlatmışlar linkte. Nirden mi biliyorum bunu? Bir arkaaaş sağolsun pico için sertleştirilmiş deri kılıf yaptı da plastik gibi olmuş deri.

Merhaba arkadaşlar, kanguru mod için deri kılıf yapmayı planlıyorum, tam boy mu yoksa yarım boy mu daha uygun olur, mesela kizoku mod için yarım boy daha güzel durur diye düşünüyorum ama atomizer tarafı boşta kalacağı için sarkma ve açma yapacaktır, nasıl bir tavsiye verirsiniz?
image.jpg
ince bir deriye tirtik cizdigim kisma boydan fermuar dikebilirsin hocam böyle olur bence tube kismi ustten ve silindirik olarak kapatacak iki yan yüzü ayni ölçüde kesilen deriyi sirt yani tube un arka kisminda tek dikis ile birlestirirsen daha fit olur
Anlatabildim mi bilmiyorum ????‍♂️

Ekli dosyayı görüntüle 49950
ince bir deriye tirtik cizdigim kisma boydan fermuar dikebilirsin hocam böyle olur bence tube kismi ustten ve silindirik olarak kapatacak iki yan yüzü ayni ölçüde kesilen deriyi sirt yani tube un arka kisminda tek dikis ile birlestirirsen daha fit olur
@roadless hocam ilaveten tup un on kismini acik birakip acik dik kenarlardan dilersen kesim esnasinda kretuar ile ince saçak deri birakirsan(bunu keserken çapraz karşılık vererek yaparsan eger) bu sacaklari uzun tutarak deriden tupun on kisminda bagcik yapabilir yahut
Acik kisimda dikine 510 bitisinden yukari dogru dört delik acarak /sececegin deri rengine gore misal kirmizi kalin makreme ipi ile capraz bagcik ta yapabilirsin fena durmaz hani ????
Tabi renk secimi senin elinde sıkılırsan degistirme de yapabilirsin

bir de üstat yekpare tam olcu kesim yaparsan eger yine alt parca ayri olacak şekilde delici iyi ise /herhangi bir renkte ip ile bag orgu olarak komple dikissiz birlesim de yapabilirsin
Secenekleri cogaltabiliriz daha da ????

Ekli dosyayı görüntüle 49950
resim öğretmenin yaşıyorsa bunu sakın gösterme. tacize girer bu ???? ????

Bunu 2 gün önce görünce çok küfür ettim fabrikaya. İsminde swag görünce dedim kanguru mu yaptılar diye ama sonra hüsran tabi. Uğraşacağınız podun içine ...... didim????

Uleyn Vaporesso, kanguru çıkaracak dedim o kadar, şu mesajı ilk gördüm aha dediğim çıktı sonunda çıkarmışlar dedim ama bu da pod çıktı. Peh ???? Bu yıl kanguru yılıydı ve bitiyor. Çok şekil ve Tesla gibi hafif bir şey çıkarırlarsa her türlü alan olur da artık geç kaldılar millet aldı alacağını.

Uleyn Vaporesso, kanguru çıkaracak dedim o kadar, şu mesajı ilk gördüm aha dediğim çıktı sonunda çıkarmışlar dedim ama bu da pod çıktı. Peh ???? Bu yıl kanguru yılıydı ve bitiyor. Çok şekil ve Tesla gibi hafif bir şey çıkarırlarsa her türlü alan olur da artık geç kaldılar millet aldı alacağını.
Tesla wye (1-2) gibi plastikten bir kanguru bekliyordum ama yapmadılar

Tesla wye (1-2) gibi plastikten bir kanguru bekliyordum ama yapmadılar
Aynen hocam benim de dört gözle beklediğim şey ama yapmadı şerro çinçonlar.
Mixx'i çok sevdim ama Tesla'dan sonra kütük gibi geldi mübarek, alışamıyorum.
Eğer Tesla ve Swag tarzında hafif ve güzel bir şey çıkarırlarsa, çıkar çıkmaz 2-3 tane alır eldeki tüm modları satarım valla, @comandante gomutanım gibi dizerim hepsini yan yana ????

Aynen hocam benim de dört gözle beklediğim şey ama yapmadı şerro çinçonlar.
Mixx'i çok sevdim ama Tesla'dan sonra kütük gibi geldi mübarek, alışamıyorum.
Eğer Tesla ve Swag tarzında hafif ve güzel bir şey çıkarırlarsa, çıkar çıkmaz 2-3 tane alır eldeki tüm modları satarım valla, @comandante gomutanım gibi dizerim hepsini yan yana ????
Komutanıma tokanmayınn ????????????

Geri