murcix
Council
vuuuuuuuTecrübeden değil de, bi gazlayan olur falan yani ????????
vuuuuuuuTecrübeden değil de, bi gazlayan olur falan yani ????????
Aga bi yerde yazmıştım denedim hem easy hem mixx diye ha denememis olsam boyutlarini bilmiyo olurdum o zaman bu teklife yavaşardim(sakinlik manasinda ????) belkitühhh bende kangurunun birini bu kaardeşime hadeyemi versem diyodum
bak şimdi yaa
sevmiyomuş
neyse seven birisine kısmet olecek ardıkın
yılın dönüşünü yapmazsa namerdim
kangurusuz kalma diyeAga bi yerde yazmıştım denedim hem easy hem mixx diye ha denememis olsam boyutlarini bilmiyo olurdum o zaman bu teklife yavaşardim(sakinlik manasinda ????) belki
Ama yok abi solo bile cucuk gibi elimde????
Sl class i aldigimda hah dedim adam gibi bi mod buldum kendime sonra agirlikta önemliymiş onun farkina vardim gitti garibim ????????????
Depth | 52mm (2.05 inch) |
Height | 92mm (3.62 inch) |
Width | 27mm (1.06 inch) |
sen bilin yiğenim. kaçırdığını gör öleyse ????Aga bi yerde yazmıştım denedim hem easy hem mixx diye ha denememis olsam boyutlarini bilmiyo olurdum o zaman bu teklife yavaşardim(sakinlik manasinda ????) belki
Ama yok abi solo bile cucuk gibi elimde????
Sl class i aldigimda hah dedim adam gibi bi mod buldum kendime sonra agirlikta önemliymiş onun farkina vardim gitti garibim ????????????
adını "labada yapraaa kangurusu" deselermiş keşke ???? ???? ????kangurusuz kalma diye
Depth 52mm (2.05 inch) Height 92mm (3.62 inch) Width 27mm (1.06 inch)
offff yapilmaz abi. sut cektin ama tek kisilik baraja takildi saglik gorevlileri bekleniyor ????sen bilin yiğenim. kaçırdığını gör öleyse ????
bakmakda baraynan deel ya dimi ????????
Ekli dosyayı görüntüle 49396
Veni,vidi,vici ????????????sen bilin yiğenim. kaçırdığını gör öleyse ????
Stabwood unu bulsam alacaktim ????sen bilin yiğenim. kaçırdığını gör öleyse ????
hay odunlara gelesin emi. hep @Pleasewait suçu bunlar. odunsever yaptı herkesi ???? ????Stabwood unu bulsam alacaktim ????
ona bilmedigi birsey gosteremezsin X-ray gibi O kacirmaz
amaç bilmesi deelki. yaraya barnak sokmakona bilmedigi birsey gosteremezsin X-ray gibi O kacirmaz
Eyvallah sağolasın hocam ???? daha güzelleri cümlemize nasip olsunSen uyma bunlara ????????????
Kanguru neamiş @Nacruno kardesim senin elinde olan modlar bozulana dek evladiyelik biblo gibiler nazarlardan ırak ????
Bende hoşlaşmiyorum kangurusuna
Ufacik guru guru bisey mod dedigin elde duracak üstat ????????????
Sütten ağzımız yandı biliyosun@Nacruno Satis konusunda basindan gecen olayi bildigim icin hakveriyorum. elden cikartmak istediginde yine oyle bir aliciya denk gelme riski var
da iste ben bu kadar minik ohm farklarinin ozellikle de watt modu kullanicisinda dert edilecek bir durum oldugunu dusunmuyorum. TC'de bile bu minik farklari kolaylikla bertaraf edebiliyorum ki zaten oda isisindan tut, pamugun nekadar likit tuttuguna kadar ohm degerini degistiren etken varken bu minik farklar umurumda olmuyor. ????
kizokunun beyazi da yogurt gibi masaaaaaalla ????????Sütten ağzımız yandı biliyosun
ekleme yapmakta fayda var zehir niyetine ohm ile ilgili bir problem şey edemedim hatta cihaz sardığım coilin ohm bile sordu (tesladaki gibi ) eski yeni mantığı ileSütten ağzımız yandı biliyosun
O konuda mixx iyiydi ya, kapatıyodun ekranı kafa rahat ????ekleme yapmakta fayda var zehir niyetine ohm ile ilgili bir problem şey edemedim hatta cihaz sardığım coilin ohm bile sordu (tesladaki gibi ) eski yeni mantığı ile
Ama pil konusunda biraz telefon flaşı niyetine kullanılabilicek bir ekrana sahip maşşallah ????