• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tühhh bende kangurunun birini bu kaardeşime hadeyemi versem diyodum
bak şimdi yaa
sevmiyomuş
neyse seven birisine kısmet olecek ardıkın :cool:

yılın dönüşünü yapmazsa namerdim
Aga bi yerde yazmıştım denedim hem easy hem mixx diye ha denememis olsam boyutlarini bilmiyo olurdum o zaman bu teklife yavaşardim(sakinlik manasinda ????) belki
Ama yok abi solo bile cucuk gibi elimde????
Sl class i aldigimda hah dedim adam gibi bi mod buldum kendime sonra agirlikta önemliymiş onun farkina vardim gitti garibim ????????????

Aga bi yerde yazmıştım denedim hem easy hem mixx diye ha denememis olsam boyutlarini bilmiyo olurdum o zaman bu teklife yavaşardim(sakinlik manasinda ????) belki
Sl class i aldigimda hah dedim adam gibi bi mod buldum kendime sonra agirlikta önemliymiş onun farkina vardim gitti garibim ????????????
kangurusuz kalma diye :)

Depth52mm (2.05 inch)
Height92mm (3.62 inch)
Width27mm (1.06 inch)

sen bilin yiğenim. kaçırdığını gör öleyse ????
bakmakda baraynan deel ya dimi ????????
IMG_20201214_182207.jpg

@Nacruno Satis konusunda basindan gecen olayi bildigim icin hakveriyorum. elden cikartmak istediginde yine oyle bir aliciya denk gelme riski var :)
da iste ben bu kadar minik ohm farklarinin ozellikle de watt modu kullanicisinda dert edilecek bir durum oldugunu dusunmuyorum. TC'de bile bu minik farklari kolaylikla bertaraf edebiliyorum ki zaten oda isisindan tut, pamugun nekadar likit tuttuguna kadar ohm degerini degistiren etken varken bu minik farklar umurumda olmuyor. ????‍♂️
Sütten ağzımız yandı biliyosun :D

Sütten ağzımız yandı biliyosun :D
ekleme yapmakta fayda var zehir niyetine ohm ile ilgili bir problem şey edemedim hatta cihaz sardığım coilin ohm bile sordu (tesladaki gibi ) eski yeni mantığı ile
Ama pil konusunda biraz telefon flaşı niyetine kullanılabilicek bir ekrana sahip maşşallah ????image.jpg
Yaklaşık 1 saattir tüttürüyorum ????
Hala 0.99 :)
Black Note-Virginia
Penodat v2 den tütün konusunda vazgeçemiyorum
“””Bize her yer Yılanss ???? “”””

Geri