Nacruno
Community
Ohm atlama yapıyormuş, pil sarfiyatı iyi değilmiş komutan aliden alıyordum, sepetten döndüm. Mixx'i sattığıma pişman oldum valla.ama çok güzel yawww ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 49394
Ohm atlama yapıyormuş, pil sarfiyatı iyi değilmiş komutan aliden alıyordum, sepetten döndüm. Mixx'i sattığıma pişman oldum valla.ama çok güzel yawww ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 49394
niye o kadar kisa saydin simdi bak yanlis anlasilacakVer zehri ver ver, adam yoldan çıktı her rengini alacak şimdi 4,3.2.1 deyip atesledinizzzz ????????????
Tecrube konusuyor gibi geldi, bak tirstim simdi ????Gelince yengeye anlatırsın artık kimin suçu ????????
Bu ihale sana kalır demedi deme ????????
Valla özelden de bahsettim sana abi, gel de bu durumları ikinci elde satınca sattığın arkadaşa anlat. Ben de bir kaç ürün dışında çoğu şey gelip geçici, şimdi ben bunu alıp sonra satarsam derdimi anlatana kadar akla karayı seçerim. Easy denedim oyuncak gibi geldi, mixx denedim güzeldi ben bir eksik bulamadım, bu sebeplerden dolayı da kizokuyu kafadan eledim. Balance da güzel ama biraz kalitesiz havası var arada kaldım. En iyisi hiç bulaşmamak kanguruyaOhm atlama olayı şöyle;
kısa 510 pini olan atolarda sorun çıkartabiliyor zira değer değmez ohm ölçüyor. Mesela 1.37 ohm ölçtü ve watt ayarlayıp ateşleme yaptık. tetiğe basınca 1.36 yada 1.38 gösteriyor. Bu daha önce kullandığım Arctic fox yazılımı gibi anlık ohm değeri göstermesinden kaynaklanıyor olabilir. Daha buyuk farklar gordum 2 kez, pin neredeyse sifir hizasinda atolarla o haliyle de misal 1.45 olctugu bobini birkac atesleme sonrasi tam olmasi gerektigi degere getirdi. Bu davranisin benim günlük kullanımımda hiç bir etkisi olmadi ama @Gabamarul bir sure tecrube edince belki daha teknik boyutuyla konuya deginebilir. (o ato o haliyle baska bir modum tarafindan okunmuyor bile)
Ha ben bunda TC mod kullanacağım denilirse zaten verimli değil kaldı ki TCR girişi yok. SS316L tel kullanmadığım için sadece titanyum kullanabiliyorum verimli olarak ama onu da tercih etmiyorum.
Mixx e kıyasla avantajı olarak type c girişiyle şarj imkanı, eldeki hissiyatı ve ergonomisi, kolay kolay deforme olmayacak gibi görünen yapısı, 22mm atolar ile bubble cam kullanımına izin vermesi, cüsse olarak daha minik olmasını sayabilirim.
Memnun olduğum çok mod oldu ama ikincisini aldığım tek mod kizoku oldu ????
Ekli dosyayı görüntüle 49395
Edit: araya ilaveler yaptim
Sen uyma bunlara ????????????Valla özelden de bahsettim sana abi, gel de bu durumları ikinci elde satınca sattığın arkadaşa anlat. Ben de bir kaç ürün dışında çoğu şey gelip geçici, şimdi ben bunu alıp sonra satarsam derdimi anlatana kadar akla karayı seçerim. Easy denedim oyuncak gibi geldi, mixx denedim güzeldi ben bir eksik bulamadım, bu sebeplerden dolayı da kizokuyu kafadan eledim. Balance da güzel ama biraz kalitesiz havası var arada kaldım. En iyisi hiç bulaşmamak kanguruya
el dedigin labada yapragiysa hak veriyorum cift pilli modu target mini 2 gibi gosteriyor masallaaahSen uyma bunlara ????????????
Kanguru neamiş @Nacruno kardesim senin elinde olan modlar bozulana dek evladiyelik biblo gibiler nazarlardan ırak ????
Bende hoşlaşmiyorum kangurusuna
Ufacik guru guru bisey mod dedigin elde duracak üstat ????????????
tühhh bende kangurunun birini bu kaardeşime hadeyemi versem diyodumSen uyma bunlara ????????????
Kanguru neamiş @Nacruno kardesim senin elinde olan modlar bozulana dek evladiyelik biblo gibiler nazarlardan ırak ????
Bende hoşlaşmiyorum kangurusuna
Ufacik guru guru bisey mod dedigin elde duracak üstat ????????????
Tecrübeden değil de, bi gazlayan olur falan yani ????????Tecrube konusuyor gibi geldi, bak tirstim simdi ????
@comandante kizoku patliyo diyollaa, majorle fena fena uyumsuzlugu var, bak kullanamiyorum artik, kendini yok etmeye programlanmis olabilir (yada beni)
????????????????labada yapragi