roadless
Community
Bunlar kanguru sayılmıyor amca, suyu bünyesinde sakladığından olsa olsa "deve" olurSonuçta kanguru ama dimi
Birde fiyatı müthiş düşmüş, görünce haber vereyim dedim.
Her malın bir alıcısı vardır sonuçta
Bunlar kanguru sayılmıyor amca, suyu bünyesinde sakladığından olsa olsa "deve" olurSonuçta kanguru ama dimi
Birde fiyatı müthiş düşmüş, görünce haber vereyim dedim.
Her malın bir alıcısı vardır sonuçta
gece kaşıntısımı tuttu seni. cami duvarına tidittirme yeğen@comandante kangurudan sonra deve çiftliği kuracakmış deyyolllaaa @murcix @Kanthal @CnrSngl @sihirbaz
O zaman dansss ????????????
Şıracımısın, körükçümüsün. ÇözemedimÇok beklersin ????
adam gördüğü her küçük modu kanguru olarak görüyor. Bakınız önceki sayfada squonk önerisi ???? 1cm cep bile kanguru onun için ????
Şıracımısın, körükçümüsün. Çözemedim
Abim ben seni düşünüyorum;yenge:gece kaşıntısımı tuttu seni. cami duvarına tidittirme yeğen
Yani kanguru olaydi kimseye caktirmadan çiftliğe katardi ????Çok beklersin ????
adam gördüğü her küçük modu kanguru olarak görüyor. Bakınız önceki sayfada squonk önerisi ???? 1cm cep bile kanguru onun için ????
kendin gibimi sanıyon herkesi yeğenAbim ben seni düşünüyorum yenge:
-Bu gece ciftlikte yatiyosun der üzülürüm
Ha kop gel kapim her daim acik orasi ayri tabi şimdi ????????????
Dayanamam öyle saman yatakta uyumana tutulursun mazallah ????
Kapi açıksa girerim disarisi soguk beaaa ????kendin gibimi sanıyon herkesi yeğen
Bak seni de ato zanneder falan, dikkatli ol gece gece ???? sonra sabah görmeyelim seni sihirli anlıklarda ????Kapi açıksa girerim disarisi soguk beaaa ????
Herşey gider Majör gitmezKomutan coştu, coştu! ???? Tutamayız onu bu saatten sonra. Kıymetli majörlerini bile uçurabilirmiş diye bir dedikodu var kulislerde. ????
Onu boşver sende şimdi sence bi deve ne kadardır mesela????Bak seni de ato zanneder falan, dikkatli ol gece gece ???? sonra sabah görmeyelim seni sihirli anlıklarda ????
Güzel günlerde kullan kardeşimGörsel referans olarak arşivde bulunsun diye ekliyorum,
Ekli dosyayı görüntüle 49317
Ekli dosyayı görüntüle 49318
Ekli dosyayı görüntüle 49319
(RU)