• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 49130

Chip tc de gayet basarili. Ikinci atesleme tusu da gayet konforlu. Pil tuketimi dna 60 chiplerine gore gayet uzun.

Ustundeki atomizer imperia kisa drip tip ile bundan daha kucuk atomizerler uygun olmaz ama genelde mtl kullanicilari imperiadan daha kisa ato kullaniyorlar

güle güle kullan üstat.
ama bağzılarının ağzının suyu akıcak şimdi. aşerircesine bunu isteyenler var aramızda :D

Ben @roadless SBS company destekliyorum tüm kalbimle.

Dani işine baksın yani ????
Yok be üstad, ben ucuz ve kolay şeylerin peşindeyim, elimde wismec vicino var onu ikiye bölüp böldüğüm parçaların boş tarafları aşağı gelecek şekilde yanyana ahşaba gömmeyi düşünüyorum, ince SS kaynağı yaptırmam lazım belki yarın "Sefer Ağa"ya uğrarım, "böyle antin kuntin işleri orada biri yapıyor" dediler :LOL:

Öncelikle elinize sağlık kaynak yerine tabana ss malzeme yaptırma şansınız var ise daha uygun olur gibi kestiginiz tüplere yiv açtırır metal malzemeye yiv açtırarak daha saglıklı kullanılabilir. Tabi bide iletkenlik sorunu var. Çok anlamıyorum bu işlerden ama söyliyeyim.
Hatta benim kafamdaki aprat olarak yapıp satan bi yabancı var ismi aklıma gelmedi. O ürünletr bakarak daha kolay anlıyabilirsiniz aslında

Öncelikle elinize sağlık kaynak yerine tabana ss malzeme yaptırma şansınız var ise daha uygun olur gibi kestiginiz tüplere yiv açtırır metal malzemeye yiv açtırarak daha saglıklı kullanılabilir. Tabi bide iletkenlik sorunu var. Çok anlamıyorum bu işlerden ama söyliyeyim.
Hatta benim kafamdaki aprat olarak yapıp satan bi yabancı var ismi aklıma gelmedi. O ürünletr bakarak daha kolay anlıyabilirsiniz aslında
Yiv açtırma sorunu var hocam :)
Ben elimdeki malzemeyi kullanmayı planladığımdan ve biraz da el işçiliğini sevdiğimden tabanı ahşap yapıp epoksi ile metali ahşaba yapıştırmayı düşünüyorum sonrası zaten hababam zımpara, bu yaştan sonra bizim el, zımpara yapmaktan başka işe yaramaz :ROFLMAO:

Yiv açtırma sorunu var hocam :)
Ben elimdeki malzemeyi kullanmayı planladığımdan ve biraz da el işçiliğini sevdiğimden tabanı ahşap yapıp epoksi ile metali ahşaba yapıştırmayı düşünüyorum sonrası zaten hababam zımpara, bu yaştan sonra bizim el, zımpara yapmaktan başka işe yaramaz :ROFLMAO:
Gel iJoy saber'i keselim ortadan. Ekran uzun kısımda kalır. 510 kısa tarafta :)

Geri