• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
balance ufak tefek ve hafif dgier hepsine gore. kizoku ise dovpo ve mixx e nazaran daha kompakt geldi bana. onlara gore agirlik olarak olmasa da ergonomi ve tutus olarak iyi buluyorum. boyut olarak da avantaji var.

kapak icin daha once yazdigin su cumleleri paylasayim da motivasyonun artsin :LOL:

Cloudworkz store getirirse artık onun da tadına bakarız :) pil kapağı dişleri ince de olsa sarı değil hiç yoktan:p

balance ufak tefek ve hafif dgier hepsine gore. kizoku ise dovpo ve mixx e nazaran daha kompakt geldi bana. onlara gore agirlik olarak olmasa da ergonomi ve tutus olarak iyi buluyorum. boyut olarak da avantaji var.

kapak icin daha once yazdigin su cumleleri paylasayim da motivasyonun artsin :LOL:
evet, ss pil kapaklarını dahil edince bi mixx pahada da ağır hale geliyor :D
akşama üçünü de tartıya çıkarırım :P mixxi diyete soktuk zaten, baya hafifledi yeni tüpüyle :)

bence eldeki hissi gayet güzel. yamukluk da ufak atomizerlerle gözü çok rahatsız etmez diye düşünüyorum. ben fevi koyunca balance'ın yanında bi parmak daha uzun kaldı :)

Hazır kanguru mod kullanan üstadlar konuyu takip ederken bir soru sorayım, ateşleme tuşu modun 510 tarafında ve sadece sağda yada solda olmak zorunda (elimdeki materyal böyle, değiştirme şansım yok) modun önünden baktığımda sağda mı olmalı yoksa sol da mı? Hangisi daha kullanışlı olur?
IMG_20201204_233505.jpg
Not: yaklaşık ölçüler 75x24x47
510pin taban yüksekliği 43mm

Son düzenleme:
Hazır kanguru mod kullanan üstadlar konuyu takip ederken bir soru sorayım, ateşleme tuşu modun 510 tarafında ve sadece sağda yada solda olmak zorunda (elimdeki materyal böyle, değiştirme şansım yok) modun önünden baktığımda sağda mı olmalı yoksa sol da mı? Hangisi daha kullanışlı olur?
Ekli dosyayı görüntüle 48971
sağ tarafta olup başparmakla basmak daha kolay olur diye düşünüyorum :)

Sizi gidi sağcılar. sağa doğru yanaşın, sağ demeye geldim ????
@roadless ben de kangurular ile denedim ve sağ elle, sağ taraf düğme daha iyi yakalanıyor. Yükseklik düşük olsa da baş parmak denk geliyor ve ayrıca orta parmak bile dolanıp basabilir ????

Merakla bekliyorum ortaya çıkacak el emeğini ????

Merakla bekliyorum ortaya çıkacak el emeğini ????

Teşekkürler hocam, henüz kafamda tasarım aşamasında, eldeki imkanları değerlendirmeye çalışıyorum, unregule korumalı chip'e sahip kibar bir mod yapmayı planlıyorum. Aspire platonun fasttechten alınma 510 pinin vidalanan plastik izolatörü çabuk su koyverdi @ozankardes bakacak, onun elinden hiç bir şey kurtulmaz, vakti olsa ortaya çok güzel şeyler çıkarır inanıyorum.

babalara gelmeye gerek yok, ekispires devam edelim üstat :LOL:
edit : son sözü gümrükçü dayı söylüyo zaten :D

????????????expresse gelse yok satar

@CmZ O parça epeydir duruyor, ve alan birine rastlamadım henüz.????‍♂️ Burası da dahil, bir iki yerde bahsini gördüm sadece.
Üstad 3-5 satıcıda var ve her birine mesaj attım dönüş alamadım. Tekil olarak 400-500 bandında express te görsem mutlak edinirim. Yaklaşık olarak 3-4 ay önce görmüş ve mesaj atmış idim bugün yine tikkatimi ???? çekince bir sorayım dedim.
Komutanımda dediği gibi babalara gelme ihtimali çok yüksek baba.com ????????

Geri