Kanthal
Council
Coştu, coştu resmen! ???? ???? hareketinin liderliğine oynuyor!????Ipsala da cay iceriz artik
eyy ahali gorun donemin haydarli oksanli ihtiyar emmisini
???? forever
Coştu, coştu resmen! ???? ???? hareketinin liderliğine oynuyor!????Ipsala da cay iceriz artik
eyy ahali gorun donemin haydarli oksanli ihtiyar emmisini
???? forever
Yerini sağlamlaştırıyor ????Coştu, coştu resmen! ???? ???? hareketinin liderliğine oynuyor!????
Anlamıştım zaten: Çekiliş yapacakmış yakında diyorlardı.????Yerini sağlamlaştırıyor ????
gazla çalışmıyom. boşuna debelenmeyin ???? ???? ????Anlamıştım zaten: Çekiliş yapacakmış yakında diyorlardı.????
Ciftlikte su,elektrik,gaz yok mu ????????????gazla çalışmıyom. boşuna debelenmeyin ???? ???? ????
Abi hayırlı olsun valla gayet küçük duruyor. benimki şuan dagıtımda 1 haftadır daha gelmedı elime illa ptt ye gidicezSırada StratumBalace var. Yolda geliyor oda ????
Ekli dosyayı görüntüle 49119
Abi hayırlı olsun ???? maşallah boy boy dizilmişler. Hangisini hangi ara nasıl ve ne şekilde kullanıyorsun ???? satalım 4’ünü dani sbs alalım kandırma artık bizi ????Sırada StratumBalace var. Yolda geliyor oda ????
Dani hayal bana. Elimdeki herşeyi satsam daninin parasına ulaşamıyom ki Kendimi bunlarla avutuyom ben deAbi hayırlı olsun ???? maşallah boy boy dizilmişler. Hangisini hangi ara nasıl ve ne şekilde kullanıyorsun ???? satalım 4’ünü dani sbs alalım kandırma artık bizi ????
Avutuyorsun !!!!!!! ???? desene hay end sevmiyom diye abi.Dani hayal bana. Elimdeki herşeyi satsam daninin parasına ulaşamıyom ki Kendimi bunlarla avutuyom ben de
???? açık etme yawww. düz watt içiciyim. nedeyim alengirli kullanmayacağım modlarıAvutuyorsun !!!!!!! ???? desene hay end sevmiyom diye abi.
Hay maşallah, bunların yanına dico SBS yakışır yaniSırada StratumBalace var. Yolda geliyor oda ????
Valla herkesin ki geçmiş benim ki kesin takılır şimdi, kendimi Bahtsız Bedevi gibi hissediyorumAbi hayırlı olsun valla gayet küçük duruyor. benimki şuan dagıtımda 1 haftadır daha gelmedı elime illa ptt ye gidicez
ısı kontrol filan yapsam belki de şu an için gereksiz bana.Hay maşallah, bunların yanına dico SBS yakışır yani
Beyaz daha kucuk bi bilsen, yok yani o derece, @Haydar abinin yesil kangurusu gibi neredeyseÇok sağol abim. Umarım en kısa sürede eline geçer seninkide. Yaklaşık yarım santim daha kısa Mixx ten
Ekli dosyayı görüntüle 49124
???? açık etme yawww. düz watt içiciyim. nedeyim alengirli kullanmayacağım modları
Hah şimdi doğrular geliyor ????ısı kontrol filan yapsam belki de şu an için gereksiz bana.
sakar adamım kesin düşürürüm bir kaç defa.
içime oturur sonra.
mutluluğumla oynama üstat ???? ????
bunlar bilinen şeyler yawww kedi var kopek var evde. kesin düşüyor illakiHah şimdi doğrular geliyor ????