• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üstad hiç fena durmuyor bence gayet güzel olmuş :)
Güle güle kullan fikirlerni almak isterim mod hakkında
Teşekkür ederim üstad????
Fiziksel olarak çok hoş, malzeme kalitesi gayet iyi hatta baya iyi. Ateşleme olarak ben çok birşey hissedemiyorum, pil değişim kapağının kullanımı çok pratik.
Kafamda bir düşünce var, belki eğer uyarsa DNA60 chipset bulabilirsem chipi değişip uzun soluklu kullanabilirim bu modu. Ağırlık olarak birşey diyemeyeceğim tesla 85’ten sonra bana ağır geldi. Ama mix ve kizoku ile kıyaslarsak %30 daha hafif onlardan. özellikle merak ettiğin bir konu varsa sorabilirsin üstadım cevaplarım.
bu arada bana bir FL ayarlasak fena olmaz. Geçen senin sattığını bilseydim satışa koydurmadan alırdım ben onu, kaçırmışım ilanı????

Teşekkür ederim üstad[emoji846]
Fiziksel olarak çok hoş, malzeme kalitesi gayet iyi hatta baya iyi. Ateşleme olarak ben çok birşey hissedemiyorum, pil değişim kapağının kullanımı çok pratik.
Kafamda bir düşünce var, belki eğer uyarsa DNA60 chipset bulabilirsem chipi değişip uzun soluklu kullanabilirim bu modu. Ağırlık olarak birşey diyemeyeceğim tesla 85’ten sonra bana ağır geldi. Ama mix ve kizoku ile kıyaslarsak %30 daha hafif onlardan. özellikle merak ettiğin bir konu varsa sorabilirsin üstadım cevaplarım.
bu arada bana bir FL ayarlasak fena olmaz. Geçen senin sattığını bilseydim satışa koydurmadan alırdım ben onu, kaçırmışım ilanı[emoji853]

Gitti cirlop gibi fl maddi olarak biraz sıkışık idim ondan dolayı gitti bir kaç güne zengin içerikli bir ilan yine gelicek gibi gidiciler var yine :) şuan clon fl var bende ve gayet memnunum taysiye ederim. Bu kur ile orjinal bi hayli külfetli

Geri