Onu da 3 ü 1 yerde mi göreceğiz ????
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Üstad hiç fena durmuyor bence gayet güzel olmuşFena değil sanki ????
Ekli dosyayı görüntüle 48902
Teşekkür ederim üstad????Üstad hiç fena durmuyor bence gayet güzel olmuş
Güle güle kullan fikirlerni almak isterim mod hakkında
Ben buharda 3.yilimda kendimi ödüllendirip dico mini almıştım, sen baya hızlısın amcaBundan ötesi Dicodes SBS ???? ???? ????
Ben 3. yilimda artik dayanamayip Pico alacagimBen buharda 3.yilimda kendimi ödüllendirip dico mini almıştım, sen baya hızlısın amca
Benimki gapgara olummm ???? sıfır bu sana özel aldım. Kırmızımsi majör bende deel hem hedaye oldu o çoktan ????Emektar piconu bana verme abi, O sendeyken guzel. ☺ hem biliyorum onu pempe, pardon ya kirmizimsi major icin aldigini o gidince tabi bu baki kaldi. aksilik iste.
benimki bundanli olsun
Ekli dosyayı görüntüle 48911
Teşekkür ederim üstad[emoji846]
Fiziksel olarak çok hoş, malzeme kalitesi gayet iyi hatta baya iyi. Ateşleme olarak ben çok birşey hissedemiyorum, pil değişim kapağının kullanımı çok pratik.
Kafamda bir düşünce var, belki eğer uyarsa DNA60 chipset bulabilirsem chipi değişip uzun soluklu kullanabilirim bu modu. Ağırlık olarak birşey diyemeyeceğim tesla 85’ten sonra bana ağır geldi. Ama mix ve kizoku ile kıyaslarsak %30 daha hafif onlardan. özellikle merak ettiğin bir konu varsa sorabilirsin üstadım cevaplarım.
bu arada bana bir FL ayarlasak fena olmaz. Geçen senin sattığını bilseydim satışa koydurmadan alırdım ben onu, kaçırmışım ilanı[emoji853]
Güle güle kullanalım ????????????
Daha yarım gün ancak oldu dandik durmuyor malzeme kalitesi güzel. Kapak çok dişli ince dişli. Ateşleme tuşu güzel , genel olarak tutması keyifli mod. Boyutları biraz büyük ve ağır ama ona da alışırım balance ile boyut ağırlık kıyaslamak haksızlık olur birazYamuk ama çok konforlu. ????
Sen nasıl buldun modu?