• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KIZOKU nun chipi nasıl arkadaşlar. Mixx veya DNA ile kıyaslayacak var mıdır
2 ay oldu sanırım severek kullanıyorum. Ergonomisi iyi, kalitesi iyi. Çip DNA ile kıyaslama yapılacak gibi değil zira TC mod belli profiller içeriyor. TCR falan yok. Watt mod ve hazır profiller kullanışlı. Ateşleme gayet hızlı ve güçlü. Menü kullanımı kolay. Mixx e göre daha ergonomik ateşleme olarak farkları yok gibi. Tavsiye ederim.

2 ay oldu sanırım severek kullanıyorum. Ergonomisi iyi, kalitesi iyi. Çip DNA ile kıyaslama yapılacak gibi değil zira TC mod belli profiller içeriyor. TCR falan yok. Watt mod ve hazır profiller kullanışlı. Ateşleme gayet hızlı ve güçlü. Menü kullanımı kolay. Mixx e göre daha ergonomik ateşleme olarak farkları yok gibi. Tavsiye ederim.
Aliden şansımızı denesek mi üstadım TC kimlik no istiyor gerçi riske girilir mi

+ ekran parlaklık ayarı veya ekran kapama(stealth vs) seçeneği olmadığı için çakarlı gibi geziyorum anlamında yorumlar da vardı.
Ambition Easy'de de yoktu bu, Mixx'te de yoktur sanırım. Boyutları hesaba katılınca en ufağı Kizoku ama, type-c soketi olması da avantaj.

Evet onları daha önce belirtmiştim bu konuda, ekran parlak ama 7-8sn içinde parlaklık yarıya düşüyor, 5-6sn sonra da ekran sönüyor. Benim için tek kusuru tcr olmaması. Watt mod kullanan için de sorun edilecek tarafı yok tabi.

Geri