her şey Majör ve True ile başladı. sonra bi baktım buhar hayatım değişmiş yaww. beni ne hallere getirdin utan utan ???? ????Yaw ne güzel okuyordum, iş ne ara bana patladı ???? gerçi doğru, bazı arkadaşların fabrika ayarları ile oynamış olabilirim. Çiftlik sahibi olmaya çalışan masum buharcı dahil ????????????
O true yu bana da tavsiye etti ama piyasada yok ????????????her şey Majör ve True ile başladı. sonra bi baktım buhar hayatım değişmiş yaww. beni ne hallere getirdin utan utan ???? ????
ben ki majörist bir adamım beni bile etkiledi içimi. haklısın yok piyasada. bende 2 cisini aradım bayağı.O true yu bana da tavsiye etti ama piyasada yok ????????????
Resmi True zehircisiyim ????????????O true yu bana da tavsiye etti ama piyasada yok ????????????
Benimde yalin tutun aromalariyla aram pek iyi değil bir de su sira kendi mixlerimi yapiyorum ziyadesiyle kremali cerezli karamelli tütünleri tuketmek daha güzel geliyor favorim tribeca bunu da kendim mixliyorum her daim elimin altindaAres 2 normali elimde, resimdeki limited edition.. Sessiz sıkı birazda vurum var pek tutunlu lıkıt içmem genelde pastane içerim güzel şuan pioneer gelene kadar
Yazdım bunu kenara abim teşekkürlerben ki majörist bir adamım beni bile etkiledi içimi. haklısın yok piyasada. bende 2 cisini aradım bayağı.
yakında yeni versiyonu çıkacak diye söylenti varmış. görürsen kaçırma al derim![]()
Dico tabiki???? buda güzel ama dico istiyorum ben.
dicosever ???? ????Dico tabiki???? buda güzel ama dico istiyorum ben.
Bana sorma hiç ????
sana sormam zaten. yenge beni döver kesin ???? ????Bana sorma hiç ????
510 kısmındaki yüzük çok işlevsel, hava kanalının modun duvar kısmına gelmesini engelliyor. Fikir çok iyi, ondan sevdim dicoyu???? birde ikinci tuşun kullanımı bana daha yatkın.dicosever ???? ????
yaww herhalde daha güzel, daha işlevsel.510 kısmındaki yüzük çok işlevsel, hava kanalının modun duvar kısmına gelmesini engelliyor. Fikir çok iyi, ondan sevdim dicoyu????