comandante
Council
????????????????Büyük sürprizler gelecekmiş, 2 mixx satıp dicodes almış diyorlar ????
????????????????Büyük sürprizler gelecekmiş, 2 mixx satıp dicodes almış diyorlar ????
Abi seni engellesem nolacak çiftliği alir buraya gelirsin bu sefer de ????yakında benim çiftliği görüşe açıcam 5 kanguru ile. beni de engelle şimdiden
Kutu açıldı ????Büyük sürprizler gelecekmiş, 2 mixx satıp dicodes almış diyorlar ????
sorma yaaa maaşı kanguruya gömdürdüler bana yengeniz evden atmasa bari bu yaştaŞu emekli adamı ne hala getirdiniz, Allah bunun hesabını sorar))))
Ha bizi sorar seni sonraya saklar sanki ????Şu emekli adamı ne hala getirdiniz, Allah bunun hesabını sorar))))
Lord of the ringsten daha heyecanli yeminlen ????????????Covid den gelemedim, Benleyken tesla falan takılıyordu en fazla 200 lira verirdi şimdi 3 er 3 er alıyor ????
suç @sihirbaz damı diyon. aboooo hiç aklıma gelmemişti bak doğru sankimArkadaş çevresi nasıl etkiliyorsa, bir ara Tekirdağ'a gitti o zaman hanım korkusu kalmadı işte ????????????
Zehirin uretildigi yer ???????? himmm bana birilerini animsatti ????????????Arkadaş çevresi nasıl etkiliyorsa, bir ara Tekirdağ'a gitti o zaman hanım korkusu kalmadı işte ????????????
uzat kulağınıda zehirin esas kaynağını diyim ben sana ???? @murcixZehirin uretildigi yer ???????? himmm bana birilerini animsatti ????????????
sendemi faiz lobisi ayvayı yemiş, kaçam buralardan benAramizda kalsin kimseye deme
Dun akşam aldim zehri kaynağından ????????????
Öyle bişey varsa soluğu müsaade ederse yanında alırım ????Büyük sürprizler gelecekmiş, 2 mixx satıp dicodes almış diyorlar ????