• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel mod! ???????? @3rmiş ve @Gabamarul kullanım yorumu getirebilir belki. @murcix @CnrSngl ve ben hala indirim trenini bekliyoruz.????
@Kanthal üstad ve diğer kanguru mod sever dostlar merhaba ????
Klon Stratum balance modu alamamdaki en etkili sebep DNA çip olması ve tasarım aşırı hoşuma gitmesi oldu ayrıca modifikasyona da açık olması beni benden aldı ????
Klon bi cihaz olmasına rağmen oldukça başarılı buldum ben şimdilik kullanımda hiç bir sıkıntı yaşatmadı;
-Ohm atlaması yok gayet stabil çalışıyor
-Sallayınca içinden gelen herhangi bir parça sesi yok
-Pin yaylı gayet yeterli bi sertlikte
-İşçilik başarılı çapakmış, üretim hatasıymış yanlış bi çizgi vs tasarım hatası yok
-Açıkcası modu elinize aldığınızda bir ürünün kopyası olup yalap şalap yapılmış bi cihaz hissi vermiyor malzemesi kaliteli işçilik güzel
-Pil tüketim konusunda ise bence DNA 75 ile aynı seviyede sanırım çok farkı yok vtc6 ile 0,90 ohm da 1,5 gün 2 gün kullanıyorum

Bana göre tek eksiği usb bordunun olmaması chip e müdahil olamıyosunuz ve olmadık pil bittiği anda üstünden şarj edemiyosunuz ama benim gibi düz kullanıcılar için çok ta önemli değil die düşünüyorum

Fotolarda da ağırlık hakkında bilgi olması açısında yeterlidir umarım, merak edilen yazmadığım bişey varsa belirtirseniz eklerim yine
Sağlıcakla kalınız.

IMG_20201124_011439.jpgIMG_20201124_011656.jpgIMG_20201124_011737.jpgIMG_20201124_011803.jpgIMG_20201124_011556.jpgIMG_20201124_011632.jpgIMG_20201124_011829.jpgIMG_20201124_011849.jpg

@Kanthal üstad ve diğer kanguru mod sever dostlar merhaba ????
Klon Stratum balance modu alamamdaki en etkili sebep DNA çip olması ve tasarım aşırı hoşuma gitmesi oldu ayrıca modifikasyona da açık olması beni benden aldı ????
Klon bi cihaz olmasına rağmen oldukça başarılı buldum ben şimdilik kullanımda hiç bir sıkıntı yaşatmadı;
-Ohm atlaması yok gayet stabil çalışıyor
-Sallayınca içinden gelen herhangi bir parça sesi yok
-Pin yaylı gayet yeterli bi sertlikte
-İşçilik başarılı çapakmış, üretim hatasıymış yanlış bi çizgi vs tasarım hatası yok
-Açıkcası modu elinize aldığınızda bir ürünün kopyası olup yalap şalap yapılmış bi cihaz hissi vermiyor malzemesi kaliteli işçilik güzel
-Pil tüketim konusunda ise bence DNA 75 ile aynı seviyede sanırım çok farkı yok vtc6 ile 0,90 ohm da 1,5 gün 2 gün kullanıyorum

Bana göre tek eksiği usb bordunun olmaması chip e müdahil olamıyosunuz ve olmadık pil bittiği anda üstünden şarj edemiyosunuz ama benim gibi düz kullanıcılar için çok ta önemli değil die düşünüyorum

Fotolarda da ağırlık hakkında bilgi olması açısında yeterlidir umarım, merak edilen yazmadığım bişey varsa belirtirseniz eklerim yine
Sağlıcakla kalınız.

Ekli dosyayı görüntüle 48660Ekli dosyayı görüntüle 48661Ekli dosyayı görüntüle 48662Ekli dosyayı görüntüle 48663Ekli dosyayı görüntüle 48664Ekli dosyayı görüntüle 48665Ekli dosyayı görüntüle 48666Ekli dosyayı görüntüle 48667
Hocam yorumunuz ve fotoğraflar için teşekkürler.
Yalnız benim bildiğim kadarıyla klonların içindeki çip Dna değil. Ama, Ambition Mods Easy Side mod'un (Dna olmayan versiyonu) çipi ile aynı diye biliyorum, ki zaten başarılı denilebilecek bir çip. Hatta Aspire Mixx mod'da da aynı çip var diyorlar ama Mixx mod'daki çipte modu kapatma var, Easy'de yok, çipe ek özellik de eklemiş olabilirler, bilemiyorum. Bende Mixx mod var, ağırlığı hariç memnunum, çipi gerçekten iyi. Eğer okuduklarım doğruysa ve Stratum Balance Style mod'un da çipi Mixx ile aynı ise Dna kadar olmasa da oldukça iyi derim.

Easy kullanmadım ama mixx çipi davranış ve kullanım olarak ilk başladığım zamanlarda kullandığım speeder modeli ile aynı. Bunların sadece arayüzü DNA ya benziyor. Son dönemde denediğim her mod gayet seri ve tutarlı ateşleme yapıyor. Kötü çip kalmadı gibi bence. Özellikle düz teller ile watt modunda kullanım yapan mtl grubunu hemen her mod memnun eder. TC hariç ki bu bahsettiğimiz modlar sadece watt hizmeti veriyor.

Easy kullanmadım ama mixx çipi davranış ve kullanım olarak ilk başladığım zamanlarda kullandığım speeder modeli ile aynı. Bunların sadece arayüzü DNA ya benziyor. Son dönemde denediğim her mod gayet seri ve tutarlı ateşleme yapıyor. Kötü çip kalmadı gibi bence. Özellikle düz teller ile watt modunda kullanım yapan mtl grubunu hemen her mod memnun eder. TC hariç ki bu bahsettiğimiz modlar sadece watt hizmeti veriyor.
Bu olaya baslangic noktasinda birçok kişi genelde ilk onceligi buhar ile doygunlugu eşit ölçüde görerek tercihlerini bu yönde yapmakta.
Zamanla kullanicilar ergonominin ne denli bir velinimet olduğunun farkına variyor
İste tamda bu nokta işin bam teli bence
Çünkü pico 75 gibi bir aletin hala aranir olmasini başka türlü aciklamak mumkun degil
Atesleme ve kalite bana kalirsa hala ikinci sırada
Kanguruya duyulan ilginin temelinde de bana kalirsa bu yatmakta
Kaldi ki dedigin uzere ustat cok sıkı olmasa da benim gibi kendi çapında peyderpey tc kullananlar ve bütçe yönünden kendini zorlamak istemeyenler
Bu ozelligi de sunan farkli alternatifler uzerinde dursa daha iyi olur gibi
Nihayetinde yalniz watt kullanan biri icin de mini mini(agir olanlarin disinda)
Ergonomisi ile pico nostaljisini doya doya yaşatır ????
Eyyorlamam böyle ☺️

Bu olaya baslangic noktasinda birçok kişi genelde ilk onceligi buhar ile doygunlugu eşit ölçüde görerek tercihlerini bu yönde yapmakta.
Zamanla kullanicilar ergonominin ne denli bir velinimet olduğunun farkına variyor
İste tamda bu nokta işin bam teli bence
Çünkü pico 75 gibi bir aletin hala aranir olmasini başka türlü aciklamak mumkun degil
Atesleme ve kalite bana kalirsa hala ikinci sırada
Kanguruya duyulan ilginin temelinde de bana kalirsa bu yatmakta
Kaldi ki dedigin uzere ustat cok sıkı olmasa da benim gibi kendi çapında peyderpey tc kullananlar ve bütçe yönünden kendini zorlamak istemeyenler
Bu ozelligi de sunan farkli alternatifler uzerinde dursa daha iyi olur gibi
Nihayetinde yalniz watt kullanan biri icin de mini mini(agir olanlarin disinda)
Ergonomisi ile pico nostaljisini doya doya yaşatır ????
Eyyorlamam böyle ☺

Sanada günaydın
Anladığım kaddarıyla senin tarifin tam olarak Dovpo Collage moda çıkıyor sanki.
dovpo_college_60w_dna60_box_mod.jpg

Asiri dozdan taklaya geleceksin nerdeyse :) gunler gecmiyor sanirim senin icin. ????

yalniz kotu bir gelisme yasaniyor burada ki FT de dahil olacak sanirim. Paypal vape saticilarinin hesaplarini bildirim yapmadan kapatmaya baslamis. Tam da black friday satisi ve alimi yapilan bu haftada epey kotu oldu gelisme.

madem ???? veriliyor katkida bulunayim, tabi yine hedef sasirtarak :)
Era yeni sapkasina kavustu ????

IMG_20201124_082103.jpg

Asiri dozdan taklaya geleceksin nerdeyse :) gunler gecmiyor sanirim senin icin. ????

yalniz kotu bir gelisme yasaniyor burada ki FT de dahil olacak sanirim. Paypal vape saticilarinin hesaplarini bildirim yapmadan kapatmaya baslamis. Tam da black friday satisi ve alimi yapilan bu haftada epey kotu oldu gelisme.

madem ???? veriliyor katkida bulunayim, tabi yine hedef sasirtarak :)
Era yeni sapkasina kavustu ????

Ekli dosyayı görüntüle 48684
Gelsin, bi’ bakayım da ikinciyi sipariş verir miyim diye sabırsızlık var —evet, yüksek doz!????

Paypal kötü oldu.???? Sinyali çoktan vermişlerdi ama işte... Ödeme şeklinin yanında, müşterinin tarafında olması çok iyiydi. Şimdi chargeback kartını kullanırız artık, sorun çıkarsa. ????‍♂️

Era güzel duruyor!????:coffee: 16mm’lik versiyonunu bekliyorum.????

Gelsin, bi’ bakayım da ikinciyi sipariş verir miyim diye sabırsızlık var —evet, yüksek doz!????

Paypal kötü oldu.???? Sinyali çoktan vermişlerdi ama işte... Ödeme şeklinin yanında, müşterinin tarafında olması çok iyiydi. Şimdi chargeback kartını kullanırız artık, sorun çıkarsa. ????‍♂️

Era güzel duruyor!????:coffee: 16mm’lik versiyonunu bekliyorum.????
Nasıl bişeymiş acaba 16mm versiyonu merak ettim ????

Geri