• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten Turkiye'ye satis yapanlar gumrukcu dayilari bizden iyi taniyor :)
zaten her dukkan bizim ulkeye satis yapamaz, ustalik belgesi ister :p

Bu ustalık belgesini driptipleri güzel ama pahalı, kargosu kol gibi cloudworkze verebiliriz.
cloudworkzün dandik olması kuvvetle muhtemel stratum balance klonu 4 günde gümrüğe girdi geçti. benim gibi risk almayı sevenlere tavsiye ederim. ama heyecanı uzun sürsün isteyenler uzak dursun adam hemen yolladı paket hemen gümrüğe girdi , daha heyecanlanamadan her şey oldu bitti.
1605709599051.png

Aslinda adam duzgun calisiyor. genelde free shipping satan firmalarla ayni fiyata denk geliyor. birkac parca mal alinca posta parasi otomatik dusuyor sistemden. yeterli gelmezse de durtuyorum hemen "drip tip gondereyim abime" diyor :)

gecenlerde aldigim atolardan birinde minik bir boya hatasi vardi, onun icin de bir sonraki siparisle birlikte yine drip tip gonderecegi sozunu verdi. :)
ki hic driptip ihtiyacim yok 15 tane sevdigim tip yedegim var. onume gelen atoya onlardan takiyorum :)

kizokuyu begenecegini dusunuyorum ve umarim balance da hatasiz cikar.

Pillerde bos/dolu agirlik farki oluyormuymus yaw, cok ilginc :unsure:
tirtil desen tupe yukseliyorum :giggle: hafiflik avantaji da cezbediyor.
E=mc2 ama ağırlık farkı eldeki mikrop kadar anca olur :D yine de enerjideki değişim batarya üzerindeki yer çekimi etkisini de artırır.

bence 16 dolar çok pahalı bu tüpler için. 5 dolar en fazla ederi. diş işçiliği orijinal tüp gibi olsa evet 16 dolar helal olsun derdim :D

tırtıklar fevden bi tık büyük baklava dilimlerine sahip bu arada. uzaktan uyumlu gibi dursa da çok yakına girince fark ediliyor

Geri