qersnc
Council
Çakarım... Doksana ????gooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllll ???? ???? ????
Çakarım... Doksana ????gooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllll ???? ???? ????
Bacak arasından doksana diyim ben????bacakarası sanki bu![]()
![]()
kanımıza gir, sonra öyle uzaktan uzaktan dikizle, yok öyle hediye isterim bu mod'dan????
fizik kurallarını bile deldin geçtin ???? ???? ????Bacak arasından doksana diyim ben????
Yaw hahahaha???? parnaklar ımın kurbanıyım bea????nereyi kokuttum![]()
![]()
fasulyede yememiştim halbukim
![]()
![]()
![]()
adam yazdığını okumuyo benim oyunum mu oluyo şimdi. bunlarla yırtamazsın gülüm. alın adama dicosunu da sussunKokutan? ???? Evrenin mesajı bu işte! Komutanın oyunu bunlar! ????
Hahaha yok be benim parmak klaveye yazamıyor????????Kokutan? ???? Evrenin mesajı bu işte! Komutanın oyunu bunlar! ????
daha beter ol desem miiii demesem miiiiiiBeni de batırdı aroma işi şu son dönemde. Liste kabarık, alınacak şey çok! ????
Valla yalan yok sonra fark ettim hahaha????????adam yazdığını okumuyo benim oyunum mu oluyo şimdi. bunlarla yırtamazsın gülüm. alın adama dicosunu da sussun![]()
![]()
![]()
![]()
yol su elektrik olarak döncek sana. fazla da gülmeHay allahım ya, yemin ederim karnım ağrıdı. Şu kokutan'dan hahahhaa????????????