Benim gibi yaparsan hiç bişey olmaz inşallah, bir ato birde mod. Başka birşeye gerek yok. Başka şeyler denemek istiyorsam alıyorum deniyorum, elimdekinin hangisi daha hoşuma gidiyorsa diğerine yol veriyorum????yaww herhalde daha güzel, daha işlevsel.
bende isterim de nedense evden kovulma korkumu aşamıyom
doğru diyonda, coğrafyam sağolsun elimdekilerin hepsini satsam bi dico etmiyo.Benim gibi yaparsan hiç bişey olmaz inşallah, bir ato birde mod. Başka birşeye gerek yok. Başka şeyler denemek istiyorsam alıyorum deniyorum, elimdekinin hangisi daha hoşuma gidiyorsa diğerine yol veriyorum????
Eder eder üstüne azıcık destek şazım sadece ????doğru diyonda, coğrafyam sağolsun elimdekilerin hepsini satsam bi dico etmiyo.
Nasıl etmiyomuş, sadece sendeki majörler bi diko alır ????doğru diyonda, coğrafyam sağolsun elimdekilerin hepsini satsam bi dico etmiyo.
en son 5 Majörün bi Dico yaptığı dönemde bırak ecigi ben ateşliye yeni başlamıştım ????Nasıl etmiyomuş, sadece sendeki majörler bi diko alır ????
Hesaplayalım istersen ????en son 5 Majörün bi Dico yaptığı dönemde bırak ecigi ben ateşliye yeni başlamıştım ????
odun sevmiyom ben. kırmızıyı yolla al majörü.Kırmızı olmaz, stabwood olur dedik ya ????????
millet biz gibi fakirmi atiretersyumuşakgeAffetmemişler —sold out!????
Ekli dosyayı görüntüle 48747
Ah beee fiyata bak yaaaAffetmemişler —sold out!????
Ekli dosyayı görüntüle 48747
Tren kaçmış...ama güzel indirimmiş cidden. ????Ah beee fiyata bak yaaa
Bu fiyatı görseydim, riske girebilirdim ????Tren kaçmış...ama güzel indirimmiş cidden. ????
Kısmet diyelim üstad, olur bir şekilde ???? belki sen gelirsin ????
O gelirse kesin gümrükte kaçakçılıktan yakalanır ????????Kısmet diyelim üstad, olur bir şekilde ???? belki sen gelirsin ????
bu sene gelemedim maalesef ???? Ayrica @sihirbaz ustatdin dedigi dogru, yurda sokmazlar beni donanimli gelecek olursam yoksa o kadar istiyorum ki bir yolunu bulmak ve bir sekilde ucundan da olsa yardimci olabilmek ????Kısmet diyelim üstad, olur bir şekilde ???? belki sen gelirsin ????