conkarev Community 20 Mar 2019 #243 bende iyi akşamlar diyeyim malum gündüzleri giremiyorum bu siteye bizim resmi daire interneti girdirmiyor
bende iyi akşamlar diyeyim malum gündüzleri giremiyorum bu siteye bizim resmi daire interneti girdirmiyor
Darkness Community 20 Mar 2019 #244 Izmir Karşıyaka dan sevgiler ile bu tarafta olan arkadaşlara her zaman çayımız kahvemi mevcuttur.
gıdışım Community 29 Mar 2019 #248 @c.utkucan abim yeni yaşın mutluluk dolu olsun .baston istermisin abi
comandante Council 30 Mar 2019 #251 Cansın Kahyaoğlu' Alıntı: Ses ver İzmir ? Genişletmek için tıkla ... sadece İzmirlilere mi selam var. goygoyda da ahaliye bi günaydın deseydin
Cansın Kahyaoğlu' Alıntı: Ses ver İzmir ? Genişletmek için tıkla ... sadece İzmirlilere mi selam var. goygoyda da ahaliye bi günaydın deseydin
Galbatorix Community 1 Nis 2019 #252 selamın aleyküm izmirin güzel insanları hayırlı haftalar hayırlı günler
Kınamayan Adam Community 1 Nis 2019 #253 ... Günaydın cankuşlar... ? Edit: Düzenleme... Son düzenleme: 1 Nis 2019
Darkness Community 3 Nis 2019 #254 Hayırlı kandiller herkese biraz geç oldu ama olsun güç olmasın. ancak girebildik bugun eve
Batu Khan Community 4 Nis 2019 #255 c.utkucan' Alıntı: Arkadaşlar Cuma akşamı saat 20:00 de Karşıyaka Deep House Cafede buluşalım. Daha önce gelmeyenler için konum bilgisi: Dış Bağlantı Genişletmek için tıkla ...
c.utkucan' Alıntı: Arkadaşlar Cuma akşamı saat 20:00 de Karşıyaka Deep House Cafede buluşalım. Daha önce gelmeyenler için konum bilgisi: Dış Bağlantı Genişletmek için tıkla ...
Darkness Community 15 Nis 2019 #257 Gene bir buluşma kaçırdık yakın zamanda olur ise bu sefer katılacam foruma girmeye üşendiğim her haftalarda bir buluşma kaçırıyorum.
Gene bir buluşma kaçırdık yakın zamanda olur ise bu sefer katılacam foruma girmeye üşendiğim her haftalarda bir buluşma kaçırıyorum.
EBS Community 17 Nis 2019 #258 Günaydın İzmir ahalisi ? Sevgili kardeşim @Korgi reyizzz, sağlıklı, mutlu, huzurlu nice güzel yaşların olsun, doğum günün kutlu olsun brom ?
Günaydın İzmir ahalisi ? Sevgili kardeşim @Korgi reyizzz, sağlıklı, mutlu, huzurlu nice güzel yaşların olsun, doğum günün kutlu olsun brom ?
Frank Castle Community 3 Haz 2019 #259 Tüm izmirli buhardaşlarımın ramazan bayramını kutlarım, Allah tekrarına erdirsin inşallah