Şehir Grubu İzmir Grubu

İzmirin sıcağının deniz kenarında olmasından değilde insanlarının sıcaklığından kaynaklandığını öğreten tüm dostlara teşekkürler. Harika bir buluşmaydı.
hocam ayaklarına sağlık ,bilakis biz senin masamızdaki varlığından ve hoş sohbetinden mutluluk duyduk .her zaman izmire bekleriz ,başımızın üzerinde yerin olur.sağlıcakla kalasın.

Foto yok mu foto cankuşlar? Bir tane toplu foto atın bari...;)

Güzeldi ya çok hoj bi buluşmaydı.

v6GkNz.jpg

İyi akşamlar arkadaşlar. Yan mahallede de yazdim. Fakat her hangi bir dönüş olmadı. Buraya yazmak için de yönetimden izin aldım. Elimde 60 ml 0.6 nikotin oranı kapalı kullanılmamış çilek vanilya aromalı likit var. Bana yakın ikamet eden bir arkadaşa hediye etmek istiyorum. Satıcı arkadaşımdan da onay aldım. Mtl kullanıyorum daha önce 3 adet 60 ml tüketim. Mtl de biraz baydi.

İyi akşamlar arkadaşlar. Yan mahallede de yazdim. Fakat her hangi bir dönüş olmadı. Buraya yazmak için de yönetimden izin aldım. Elimde 60 ml 0.6 nikotin oranı kapalı kullanılmamış çilek vanilya aromalı likit var. Bana yakın ikamet eden bir arkadaşa hediye etmek istiyorum. Satıcı arkadaşımdan da onay aldım. Mtl kullanıyorum daha önce 3 adet 60 ml tüketim. Mtl de biraz baydi.

Hediye alabilirim ?

Geri