Nasreddin Hoca
Community
İzmirin sıcağının deniz kenarında olmasından değilde insanlarının sıcaklığından kaynaklandığını öğreten tüm dostlara teşekkürler. Harika bir buluşmaydı.
Ayağınıza sağlık hocam yine beklerizİzmirin sıcağının deniz kenarında olmasından değilde insanlarının sıcaklığından kaynaklandığını öğreten tüm dostlara teşekkürler. Harika bir buluşmaydı.
hocam ayaklarına sağlık ,bilakis biz senin masamızdaki varlığından ve hoş sohbetinden mutluluk duyduk .her zaman izmire bekleriz ,başımızın üzerinde yerin olur.sağlıcakla kalasın.İzmirin sıcağının deniz kenarında olmasından değilde insanlarının sıcaklığından kaynaklandığını öğreten tüm dostlara teşekkürler. Harika bir buluşmaydı.
Üstadım ayağınıza sağlık. Ortam sizler ile daha bir sıcak, daha bir güzel oldu. Her zaman bekleriz.İzmirin sıcağının deniz kenarında olmasından değilde insanlarının sıcaklığından kaynaklandığını öğreten tüm dostlara teşekkürler. Harika bir buluşmaydı.
Hocam siz o Nasreddin hoca mısınız? Çok sevindim sizi burada gördüğüm içinİzmirin sıcağının deniz kenarında olmasından değilde insanlarının sıcaklığından kaynaklandığını öğreten tüm dostlara teşekkürler. Harika bir buluşmaydı.
1 siparişle gönlümü alabilirsin artıkHocam siz o Nasreddin hoca mısınız? Çok sevindim sizi burada gördüğüm için
Foto yok mu foto cankuşlar? Bir tane toplu foto atın bari...
sen hurilerin fotorafını çekme ,kalk bu fotorafı çek.ne yapayım ben seniGüzeldi ya çok hoj bi buluşmaydı.
sen hurilerin fotorafını çekme ,kalk bu fotorafı çek.ne yapayım ben seni
sen hurilerin fotorafını çekme ,kalk bu fotorafı çek.ne yapayım ben seni
Bu arada ,toplantı mekanı çok güzeldi abicim.burayı tavsiye ettiğin için teşekkür ederim.sanırım herkes benimle aynı fikirdedir.Ben seni aradığımda yola çıkacaktın en son sen geldin. Ben boşuna mı saat 7'de mekana çöktüm
Bence de abi çok rahat ve çok ferah bir mekandıBu arada ,toplantı mekanı çok güzeldi abicim.burayı tavsiye ettiğin için teşekkür ederim.sanırım herkes benimle aynı fikirdedir.
Benim kelime kadar gizlemişsin Can abiKişisel hakları korumak adına yüzleri gizledim, ama ortamın sıcaklığı ve samimiyeti gizlenemez.
Ekli dosyayı görüntüle 1043
Benim kelime kadar gizlemişsin Can abi
İyi akşamlar arkadaşlar. Yan mahallede de yazdim. Fakat her hangi bir dönüş olmadı. Buraya yazmak için de yönetimden izin aldım. Elimde 60 ml 0.6 nikotin oranı kapalı kullanılmamış çilek vanilya aromalı likit var. Bana yakın ikamet eden bir arkadaşa hediye etmek istiyorum. Satıcı arkadaşımdan da onay aldım. Mtl kullanıyorum daha önce 3 adet 60 ml tüketim. Mtl de biraz baydi.
Tamam kardeşim verdim gitti. Hayrını gör inşallahHediye alabilirim ?
Tamam kardeşim verdim gitti. Hayrını gör inşallah
Gönül gizlemeden koymak ister, ama dost var düşman var. Böylesi daha uygun olur dedim.Benim kelime kadar gizlemişsin Can abi