gıdışım
Community
@Batu Tekin olum sen ne ayaksın orada ban yersin burada ilk satışı yaparsın söyle ha
buradasınız diyemi yoksa karşılıklı bir diyologtan dolayımı?Bende ban yemişim diğer forumdan niye anlamadım
Bilemedim burası açıldığından beri aktif değilim pek kimseyle diyolağada girmedim tartışmak gibi bir olayda olmadı 21 marta kadar engellenmişim sanırımburadasınız diyemi yoksa karşılıklı bir diyologtan dolayımı?
hayda işe bak.acaba bir ürün linki paylaşmış olabilirmisin?daha önce başımıza geldi çünküBilemedim burası açıldığından beri aktif değilim pek kimseyle diyolağada girmedim tartışmak gibi bir olayda olmadı 21 marta kadar engellenmişim sanırım
tövbe yarabbim,neyin kafasını yaşıyor bu adamlar anlamadım arkadaş.
yok sen hırlı durmamışsındır batu.yapmışsındır gene bir şeyYani açıkçası akıtan atomizerim kadar değeri olmayan insanları yönetici yapıyorlar ya, sadece acıyorum
bildiğim kadarı ile bayada dl ci var.tamda yol üstü ,umarım geceyi memur arkadaşlar ile noktalamayız )Buluşma benim evin ordaymış ? ugramazsam ayıp olur. Orası o kadar buharı kaldırır mı yav , herkes mi mtl ci ?
??bildiğim kadarı ile bayada dl ci var.tamda yol üstü ,umarım geceyi memur arkadaşlar ile noktalamayız )
hocam sende benim gibi dolaşıyon çat kapı bakıyorumGünaydın. Bugün hava kaç derece?